diumenge, 3 de març del 2013

REGIONAL PREFERENT. FERRE 3 - NORTENYO 0.

Avui capvespre l'equip de regional no ha fallat i ha conseguit una clara i comoda victoria davant el Nortenyo per 3 a 0, desde el començament hem sortit decidits a per la victoria ja que ens podiem colocar a 1 punt com aixi ha estat del Menorca, no han tardat en arribar les primeres accions de perill un bon xut de Juanlu que ha aturat el porter visitant, per la banda n'Helenio ha duit molt perill a més de les passades dels mitjos cap a Nil i Juanlu, el partit ha quedat resolt durant el primer temps en que hem conseguit els 3 gols, en el minut 20 ha arribat el primer de Nil en no fallar quan ha tingut un refús, amb el marcador a favor hem pogut controlar amb més tranquilitat, l'equip visitant ha intentat sortir peró hem tallat les seves internades només en una han creat un ensurt, peró en el tram final hem apretat per sentenciar i en Juanlu primer no ha perdonat conseguint el 2 a 0, encara hem fet el tercer gol que ha fet en Nil afussellant la porteria contraria amb un bon xut.
Amb el partit sentenciat hem pogut jugat a contenir i esperar alguna jugada per fer algun gol més, ha estat durant els darrers 15 minuts que hem pogut marcar més gols ja que hem tingut fins a 3 clares ocasions de gol una que n'Angel per poc no pogut rematar, hem tingut l'ensurt que en una jugada fortuita un jugador del Nortenyo que va jugar en les nostres categories inferiors ha quedat conmocionat en els primers instants peró finalment s'ha pogut resoldre, i el partit ha acabat amb la comoda victoria, esperan el proxim rival que sera el perillós Sant Lluís un equip que es creix amb els equips capdavanters i no hem pogut guanyar en cap dels 3 partits que hi hem jugat.
Amb la bona linea de joc que ha agafat l'equip confiem plenament conseguirém la victoria per seguir lluitant per el nostre gran objectiu el titol de lliga.