dissabte, 16 de març del 2013

ALEVÍ A. FERRE 2 - SPORTING ILLA MENORCA 3.

Avui matí l'equip aleví A ha tingut davant un equip incomode que ha jugat amb 2 lineas molt juntes i han dificultat el nostre joc, a més en ataca s'han mostrat efectius conseguint el primer gol en el segon quart que els ha donat moral, nosaltres ho hem intentat fins el final i quan hem conseguit el 2 a 3 no hi ha quedat temps per poder fer cap més atac, abans del tercer gol visitant hem presionat amb insistencia per fer l'empat peró no ha estat posible, en Tomeu Alberto havia fet el primer gol, en aquest grup els equips es mostren molt combatius i aixó es bo per poder seguir en una bona progressió i anar aprenent.
Durant el primer quart el partit ha estat molt disputat amb lluita per el migcamp ja que els dos equips voliem dur la iniciativa, nosaltres hem estat encertats durant aquests primers minuts sense concedir perill clar a l'equip maonés, en una de les primeres ocasións han encertat i ha costat poder trobar espais, ja que ells s'han tancat, pero a base de presionar hem conseguit 2 gols, hem tingut varies ocasions clares per haver marcat en moments claus que haguessin permes entrar millor dins el partit.
Anims al.lots seguim així, i la recompensa arribara.