diumenge, 24 de març del 2013

CADET. FERRE 3 - UD MAHÓN 3.

Els cadets han empatat a 3 aquest mati contra la Unió ha estat un partit que hem tingut que lluitar fins el final, ja que a falta de 6 minuts per acabar el teniem totalment en contra per 1 a 3 i jugant amb un jugador menys, peró l'equip ha cregut en les seves possibilitats i han insistit poguent encertar en les 2 aproximacions que hem fet, el darrer gol ha arribat en el darrer minut amb una falta botada desde el camp nostre, i després en el barullo en Josep Capó ha pogut empatar, ha estat un bon premi per l'esforç que han fet contra un equip dificil, que ens ha posat les coses dificils principalment durant els primers 25 minuts del segon temps, ha costat reaccionar peró ho hem conseguit amb les ganes que hi han posat els jugadors.
Tot just començar el partit ja sa posat en contra amb un gol de la Unió, hem intentat reaccionar i el pes del partit ha estat nostre fins el descans, ells estaven ben organitzats en defensa i ha costat poder igualar, ha estat amb un gol d'en Capó i el partit començava de nou, fins el descans hem apretat en la zona mitja per poder robar alguna pilota i per rapidesa desbordar la seva defensa, peró no ha estat posible.
En el minut del segon temps una jugada de mala sort per part nostra ha significat el segon gol visitant, que a partir d'aqui sa mostrat un equip combatiu que no ens ha deixat reaccionar i quan en el minut 25 han fet el tercer gol semblava definitiu, peró l'equip ha tret orgull i ha conseguit aproximar-se a l'area visitant donant un avis, poc després ha arribat el segon gol que ha donat moral en Capó ha estat l'autor d'aquest segon gol i finalment ha estat ell que ha conseguit igualar, era el penultim partit de lliga ja que en la proxima jornada descansarem i quedara un partit a fora, acabant amb la regularitat hem mostrat durant la temporada.