dissabte, 9 de març del 2013

INFANTIL B. FERRE 3 - CE ALAIOR 2.

L'equip infantil b ha conseguit avui guanyar de manera brillant per 3 a 2 a l'Alaior que fins avui era lider destacat amb uns grans registres, peró amb un gran treball d'equip i un gran desgast per part de tots els jugadors han conseguit donar la sorpresa, hem jugat molt ordenats frenant la zona de creació visitant que compta amb bons jugadors, peró hem sabut aprofitar les nostres virtuts i sortint amb rapidesa desde darrera hem creat molt perill ja que hem fet 3 gols, a més de tenir altres bones ocasions, el rival no ens ha donat treva i fins el final hem tingut que lluitar, peró amb ilusió ho hem aconseguit, no s'ha posat nervios l'equip quan l'Alaior ha conseguit avançar-se, en el minut 22 en Jordi Moll en una jugada que ha fuit de la defensa per velocitat ha fet l'empat, aixó encara ha donat més moral a l'equip que ha sabut defensar i sufrir en defensa, quan semblava que arribavém al descans amb empat, una falta xutada per en Marc Melià ha rebotat en el pal i en Joan Sans ha pogut anotar el 2 a 1 que ens donava avantatge de cara al segon temps, el merescut descans ha vingut molt be per recuperar forces.
En la represa l'equip visitant ha apretat de valent peró amb ordre i intensitat defensiva hem pogut desbaratar la majoria de perill, en el minut 40 ha arribat l'empat visitant peró l'equip no s'ha descomposat i han cercat la nostra oportunitat per fer mal a la contra, abans del gol n'haviem tinguda una declara, peró en el minut 12 ha arribat el definitiu 3 a 2 que ha fet en Jordi Moll de una bona vaselina, quedaven més de 20 minuts peró hem sabut aguantar molt be, ells han donat algun ensurt peró noltros també hem sortit 2 vegades amb molt perill, una victoria molt bona per l'equip i merescuda per les ganes que hi han posat, molt be al.lots seguiu aixi amb ganes de progressar en cada partit i disfrutau dins el camp.