dissabte, 9 de març del 2013

ALEVÍ B. FERRE 4 - CD MENORCA 2.

Avui matí l'equip aleví b ha fet un altra partit molt complert i ha guanyat per 4 a 2 a el Menorca, un rival que no es preveia fácil peró amb el bon joc i ordre del nostre equip s'ha vist superat, i la diferencia ha estat gran, hem jugat en equip i en els primers minuts han arribat les primeres ocasions, en Bruno Carreras en el minut 4 ha conseguit el primer gol que ha facilitat les coses, ja que hem pogut jugar amb més tranquilitat i el Menorca ha jugat més obert per lo que hem trobat més espais, el primer quart ha començat amb el domini nostre, l'equip visitant ha volgut aproximar-se peró hem estat encertats en el treball defensiu, en el minut 5 del segon quart ha arribat el segon gol, en Marc Febrer ha estat l'autor, fins el descans hem pogut fer algun gol més peró l'avantatge ja era bastant bo.
Tot just començar el tercer quart Enyer ha fet el tercer gol que sentenciava el partit, tot i que el Menorca ha escurçat distancies pocs minuts després l'equip no sa posat nervios i ha continuat dominant, i en Marc Febrer ha conseguit el quart gol ja en el darrer quart, els darrers 10 minuts el joc ha estat d'anada i tornada, amb el Menorca fent el 4 a 2 definitiu, un bon resultat que te com a premi que ocupem les primeres posicions, l'equip intentara seguir amb aquesta bona linea i seguir progressant en cada partit.