diumenge, 10 de març del 2013

JUVENIL. CD MENORCA 5 - FERRE 0.

Ahir l'equip juvenil tenia un partit molt complicat en el camp del Menorca que es el gran favorit a fer campió i la veritat que durant bona part del partit vam poder aguantar molt be amb un gran desgast de tot l'equip que de nou ho va donar tot, el resulta final 5 a 0 va ser un castig massa dur i que no reflexa les dificultats que li vam posar a l'equip maonés que fins el minut 15 del segon temps no es va poder avançar i en el tram final va poder aprofitar el nostre desgast per fer 3 gols en els darrers 10 minuts, es el problema de jugar davant equips de qualitat amb poca cosa saben anotar amb facilitat.
Hem de destacar el bon primer temps de l'equip que amb una bona presió i ordre va saber frenar la zona de creació del Menorca que compta amb la millor plantilla de llarg en la competició insular, ahir va debutar en defensa en Miquel Febrer encara en edat cadet com a nota positiva, tot i la derrota volem donar anims a tot l'equip ja que van fer un gran esforç corrent fins el final.