dissabte, 16 de març del 2013

JUVENIL. FERRE 4 - SPORTING ILLA MENORCA 1.

L'equip juvenil avui ha fet un partit fantastic sorprenent de manera clara a l'Sporting maonés que era el segon classificat per 4 a 1, en Santi Medina i els jugadors han fet un partit impecable en tots els aspectes, molt ben posicionats dins el camp i fent un gran treball de presió i molt be la sortida en atac, ja hem conseguit avantatge durant el primer temps, hem trenat bones jugades amb rapidesa que han desbaratat la defensa maonesa, nosaltres hem sabut frenar el seu rapid joc d'atac tancant molt be els espais i no els hi hem concedit gaire jugades clares, ha estat en el minut 19 quan en Josep Janer Florit ha conseguit el primer gol que refermava el bon partit que estavem fent, aixó ens ha donat confiança per la resta de partit a més no hem perdonat a la mitja hora amb un gol de Sergi Mercadal que ha propiciat nar al descans amb un comode avantatge, peró l'equip no s'ha relaxat i ha seguit presionant i acabant el partit amb un gran desgast que ha tingut la seva recompensa amb 2 gols més que han fet en Sergi Mercadal primer en el minut 9 de la represa i amb l'equip visitant totalment descolocat per el nostre joc hem posat la guinda amb un altra gol de Josep Janer Florit en el minut 20, després tot i no baixar els braços hem pogut controlar amb més facilitat ja que l'equip visitant ha vist no podria reaccionar, i hem deixat anar passant els minuts només hem tingut el percanç del gol visitant que ha deixat el resultat en 4 a 1, demostrant que amb ganes, compromis i ordre es poden fer grans coses.
NOMÉS QUEDA FELICITAR A TOT L'EQUIP PER AQUESTA BRILLANT I TREBALLADA VICTORIA.