dissabte, 16 de març del 2013

ALEVÍ B. SPORTING ILLA MENORCA 1 - FERRE 3.

L'equip aleví b ha conseguit una bona victoria per 1 a 3 en el camp de l'Sporting, han estat molt superiors, creant moltes ocasions de gol superant la defensa local, el pes del partit ha estat nostre i no hem passat per gaire perill, només hem rebut un gol quan teniem el partit controlat amb 0 a 3, amb el partit obert durant el tercer i darrer quart, hem trobat espais i els jugadors han pogut combinar i fer un bon fútbol, el primer gol la fet en Pere Pons, poc després hem aprofitat una altra ocasió per fer el 0 a 2 que ens posava el partit molt ben encaminat, en Bruno Carreres ha estat l'autor d'aquest gol, ja en el darrer quart en Marc Febrer ha aprofitat una altra ocasió per fer el tercer gol, un resultat que ens deixa en la part alta i l'equip mostrant una bona progressió en cada jornada, la setmana que ve ens espera un dificil i bon partit, en que l'equip intentara seguir amb aquesta linea.
ENHORABONA AL.LOTS PER AQUESTA VICTORIA.