diumenge, 3 de març del 2013

INFANTIL B. CE MERCADAL 3 - FERRE 2.

Avui matí l'equip infantil b ha perdut per un ajustat 3 a 2 en el camp del Mercadal, l'equip local tot i ser el segon classificat li hem posat les coses molt dificils i hem disputat un partit igualat en moltes fases, hem anat per davant dins el segon temps, peró ells amb jugadors de segon any han pogut jugar amb més intensitat fins el final capgirant el resultat, tot i aixi hem lluitat amb ganes per fer el tercer gol tinguen alguna aproximació.
En lineas generals l'equip ha estat ordenat jugant amb intensitat en tot moment, en Marc Meliá ha conseguit l'empat, aixó ens ha donat moral i enfortit com equip ja que poc després en Josep Allés Pons ha fet el segon gol que ens posava davant, hem lluitat de valent per conservar el marcador, treballant tot l'equip en defensa i aprofitar alguna contra per poder arribar a la seva porteria, peró el Mercadal ha apretat de valent conseguint 2 gols posant el 3 a 2 definitiu, en els darrers minuts ho hem intentat, tot i no conseguir-ho lo positiu es l'implicació dels jugadors fins el darrer minut.