diumenge, 24 de març del 2013

INFANTIL A. FERRE 9 - SPORTING ILLA MENORCA 0.

Espectacular victoria dels infantils A ahir capvespre davant l'Sporting, desde l'inici van ser molt superiors marcant fins a 9 gols per lo que esta tot dit, el més positiu de la victoria es el brillant joc que van oferir amb gran intensitat i rapidesa, la majoria dels gols van ser de merit i fruit del joc colectiu, primer va ser n'Oscar Roca que va fer el primer en anar-se'n dels defenses i fent un bon gol, aixó va donar més tranquilitat per afrontar el partit i moral sense donar opció a l'equip visitant, poc després del quart d'hora en David Florit va marcar amb un gran xut el segon gol, el mateix David Florit en el minut 23 va conseguir el tercer gol en escapar-se per velocitat dels defenses maonesos, el quart gol a poc del descans el va conseguir en Pau Benejam en una altra gran jugada que va finalitzar amb un gran xut tirant amb tranquilitat davant el porter.
El segon temps va transcorrer igual, amb nosaltres fent un joc efectiu i desarbolant la defensa contraria amb facilitat, ells també a mesura que queien els gols es van venir avall, en David Florit amb un bon xut va fer el cinqué, minuts després sense descans en Sergi Bosch també va finalitzar de manera brillant una altra bona jugada posant el sisé, en Pere Enrich va fer el seté gol i en el tram final van arribar 2 gols més que va convertir el David Florit, en superar per cames a els defenses que li sortien, el primer en el minut 20 de segon temps i tancant el marcador de 9 a 0 a falta de 8 minuts per acabar el partit, que ens referma en una brillant segona posició.
ENHORABONA A TOT L'EQUIP I SEGUIU AIXI PARTIT A PARTIT.