dissabte, 16 de març del 2013

BENJAMÍNS. FERRE 4 - CE ALAIOR 3.

Avui matí l'equip benjamí ha conseguit la primera victoria en aquest grup complicat, ha estat meritori ja que davant teniem un equip de segon any, i amb moltes ganes i feina colectiva hem pogut vencer 4 a 3, el més important ha estat l'ordre que hi hem posat ja que ha costat perqué l'equip visitant ha lluitat fins el final per conseguir l'empat i no hem pogut relaxar en cap moment, hem sortit decidits a cercar la porteria contraria i ja en els primers minuts hem començat a crear perill, en una d'aquestes ha arribat el primer gol que ha convertit en Guillém Marqués a partir d'aqui el partit ha estat més obert i s'han succeit les ocasions, nosaltres hem sabut aprofitar per fer el 2 a 0 de nou ha estat en Guillém Marqués, peró l'Alaior ha reaccionat i ha començat a crear problemes aprofitant les ocasions, així han fet l'empat. Quedaven els darrers quarts per endavant i hem sortit amb ganes de fer el tercer gol, així en Rubén Alcaide ha aprofitat una ocasió perque agafassim avantatge, el rival ens ha obligat a treballar en defensa amb ajudes dels mitjos, han tornat a empatar peró hem sabut reaccionar i conseguir el quart gol que ha fet en Guillém Marqués, encara quedaven minuts per endavant i hem sabut defensar amb ordre guardant el resultat, hem pogut fer algun gol més quant hem trobat espais en els darrers minuts peró el marcador no s'ha mogut.
Una victoria molt treballada per tots els jugadors, conseguint un merescut premi enhorabona a tots.