diumenge, 3 de març del 2013

BENJAMINS. PENYA CIUTADELLA 8 - FERRE 2.

Ahir l'equip benjamí va perdre en el camp del Penya Ciutadella per 8 a 2, davant teniem un dels principals candidats a quedar campió, i la totalitat de jugadors de segon any es va notar, com sabiem aquests partits serviran per anar aprenent, ja que la diferencia no va ser tan gran dins el partit i dins el primer quart ens vam avançar amb un gol de Guillem Marqués, ells van apretar i en pocs minuts van conseguir capgirar el resultat, en cap moment vam perdre la cara en el partit i vam lluitar per frenar les seves arribades i poder conseguir més gols, en Rubén Alcaide va fer el 4 a 2 dins el segon quart, la diferencia es va fer més evident a partir del tercer quart, quan l'equip ciutadellenc va imposar la seva superioritat fisica i tecnica.
Nosaltres vam disposar d'alguna bona ocasió per haver fer algun gol més pero no va ser posible, intentarém agafar aquest partit com aprenentatge, per corretgir coses i en el proxim partit fer ho millor sempre posant hi, ilusió i ganes de fer un bon fútbol, dimecres rebrem a un altra dels bons equips l'Alaior per jugar el partit aplaçat, anims al.lots no passa res.