diumenge, 24 de març del 2013

ALEVÍ B. FERRE 4 - PENYA CIUTADELLA 1.

Ahir l'equip aleví b que entrena en Quel Carreras va derrotar per un clar 4 a 1 al Penya Ciutadella fins ahir lider, va ser un partit molt complert en que els jugadors ho van donar tot i van conseguir fruit del treball en equip superar l'equip visitant, desde l'inici van sortir concentrats amb ganes de conseguir la victoria, ja en el primer quart es van disposar de les primeres ocasions, en defensa vam estar molt encertats tancant els espais, va ser a partir del segon quart vam poder avançar-nos, un gran xut de Enyer desde fora de l'area va ser el primer, aixó ens va donar confiança i seguiem dominant amb claredat, a poc del descans el Toni Riudavets va finalitzar una bona jugada d'equip per posar el 2 a 0, que ens va permetre afrontar els darrers quart amb més tranquilitat, peró en cap cas ens vam relaxar i l'equip va seguir presionant la sortida del Penya, tot i escurçar distancies no ens vam posar nerviosos, i en el darrer quart es va poder sentenciar, en Christian Carreras va convertir un penal a favor nostre amb un bon xut i ja en els darrers minuts Enyer de nou va fer un altra bon gol, que era la guinda al partit complert de tot l'equip, que ara ha conseguit empatar amb el lider, anirém partit a partit amb ganes de seguir progressant i aprenent, per finalitzar la lliga de la millor manera posible.