diumenge, 3 de març del 2013

INFANTIL A. FERRE 5 - PENYA CIUTADELLA 0.

Ahir matí l'equip infantil ha va conseguir una clara victoria per 5 a 0 contra el Penya Ciutadella, l'equip visitant esta format per jugadors de primer any que principalment en el primer temps es van mostrar més incomodes, el gol d'en David en el minut 4 va facilitar la victoria, el domini va ser nostre estant ordenats en defensa i ajudant els jugadors en aquestes tasques, vam poder desfer el perill visitant tot i que ho van intentar no ens van crear gaire perill, a mesura que passaven els minuts el partit era més nostre i quan en Daniel Pons va fer el 2 a 0, ja vam passar a controlar amb més comoditat.
Després del descans l'equip no es va relaxar i va seguir igual per no donar opció a la reacció del rival, en Sergi Bosch havia fet el 3 a 0 abans del descans, el quart gol va ser anotat per en Francesc Bosch, l'equip combinava i en les jugades hi participaven diversos jugadors, en el tram final n'Oscar Roca va fer el cinqué gol i tancava una nova victoria del nostre equip que esta jugant molt be, amb ordre i ganes, seguirém així per seguir amb la regularitat que venim mostrant.