diumenge, 1 de maig del 2011

CADETS. RTV.BOSCOS 0 - FERRE 4.

Els cadets que entrena en Canari han aconseguit una altra victoria clara per 0 a 4 en es camp del Boscos seguint amb la seva linea de joc d'aquesta temporada, en que amb un joc rapid, ofensiu i de toc han superat una vegada i una altra la defensa del Boscos.
Es partit ha començat com es preveia nosaltres portant la iniciativa i s'equip contrari esperant darrera per si podia organitzar alguna contra, peró la major qualitat del nostre equip no sa deixat sorprendre i quant ha arribat es primer gol en el minut 32 ja ha estat mes fácil, en Toni Coll ha estat qui ha obert es marcador i poc abans del descans en Josep Janer ha fet el segon gol que deixava es partit sentenciat per el segon temps.
A partir de la segona part el Boscos sa obert un poc mes intentant marcar algun gol, i aixó ho han aprofitat els nostres jugadors per ampliar es resultat, en Toni Coll primer en es minut 15 del segon temps ha fet el tercer i després quant quedavan poc mes de 10 minuts en David Pons ha fet el definitiu 0 a 4, els gols han vingut després de bones jugades colectives de tot s'equip, després fins el final des partit haguessim pogut marcat algun gol mes, peró el marcador ja no sa mogut.
MOLT BE AL.LOTS MOSTRAU UNA BONA PROGRESSIO EN CADA PARTIT QUE JUGAU.