diumenge, 8 de maig del 2011

TERCERA DIVISIÓ. ALCÚDIA 1 - FERRE 2.

Avui l'equip de tercera ha conseguit una gran i fundamental victoria en el camp de l'Alcúdia per 1 a 2, un partit que els nostres jugadors han lluitat fins el final per conseguir els 3 punts que ens deixen gairebé una temporada mes dins la tercera divisió, que només podria perillar en cas de quedar en 16 posició en cas de que el Ferriolense ens guanyes i que l'Sporting Mahonés baixes de categoria.
Conscients de la importancia des partit han sortit a per totes avui en es camp de l'Alcúdia, mostrant una gran concentració durant tot es partit en que han fet un gran desgast, no ha estat fácil la victoria ja que davant teniem un equip amb jugadors experimentats, hem intentat cercar la porteria guanyant l'esquena a la defensa mallorquina, han anat passant els minuts fins que en el minut 25 n'Abel ha conseguit el primer gol, un premi en el partit que venien fent i han sabut aguantar molt be fins el descans.
Tot just ha començat el segon temps ens hem vist sorpresos per es gol de l'empat de l'Alcudia, peró no ha afectat en el nostre joc, ja que avui en tot moment hem tingut el partit controlat, continuant presionant en el rival i cercar una ocasió que ens dones la victoria, han anat passant els minuts amb alguna ocasió desaprofitada, la bona feina de tot l'equip ha fet que no s'hagi patit molt en defensa, quant faltaven 2 minuts per arribar en el 90 ha arribat el penal que ens ha donat els 3 punts, amb una falta que han fet a n'Hector, que ha sefvit perque en David Melià hagi anotat el definitiu 1 a 2 que ha desbordat l'alegria en el nostre equip, que ha defensat amb totes les forces fins que l'arbitre ha pitat el final.
Una victoria clau que ens coloca amb 41 punts, i que hem de certificar la setmana que ve a casa contra el Ferriolense que també te 41 punts, per quedar almenys en 15 posició, fora de tot perill.
Avui si que esteim orgullosos del nostre equip que avui ha demostrat la seva casta que ha posat en Dani Mori.