diumenge, 15 de maig del 2011

CADETS COPA. FERRE 2 - SANT LLUÍS 3.

Els cadets han perdur avui mati contra el Sant Lluís per 2 a 3, l'equip visitant ha sabut aprofitar millor les seves ocasions.
El partit tot just ha començat ja sen's ha girat de cara, en el minut 3 ja hem rebut el primer gol en contra i hem tingut que lluitar per capgirar el resultat, amb paciencia i ordre hem anat fent nos amb el control de partit, davant peró no ens posaven les coses fàcils ja que es defensaven amb ordre tancant be la nostra linea de creació, ha estat en el minut 29 quant en David Allés ha conseguit empatat després d'insistir en algunes jugades, fins el descans hem cercat el segon gol que ens hagués posat el partit de cara per el segon temps.
En el segon temps les coses han començat iguals amb els nostres jugadors tenint la iniciativa del joc i cercant la victoria peró el Sant Lluís ha estat un rival molt incomode que ha sabut aprofitar be les contres i en el minut 11 ha conseguit el segon gol, que ens ha fet anar a remolc, cosa que han aprofitat de nou per marcar el tercer gol que deixava es partit gairebé sentenciat, peró en cap moment hem baixat els braços i hem continuat cercant la porteria contraria, peró ens costava arribar amb claredat i no ha estat fins 3 minuts del final en que en Rubén Ametller ha conseguit el 2 a 3 definitiu.
Amb aquest partit hem acabat la temporada també, i volém felicitar a tot l'equip entrenador inclós per la gran regularitat i bon paper que han fet.