diumenge, 22 de maig del 2011

ALEVINS F-11. FERRE 3 - ALAIOR 4.

El passat dissabte els alevins f-11 van jugar es darrer partit de la temporada contra l'Alaior en es nostro camp, el resultat va ser 3 a 4 amb molta mala sort per part del nostre equip, que va veure com entre postes i grans aturades del porter alaiorenc no es va poder treure un resultat positiu.
Els al.lots van començar amb moltes ganes es partit peró en els 5 minuts ja ens vam trobar un gol en contra va ser de manera desafortunada ja que va ser en propia porta, l'equip va voler reaccionar tot duna i prest van arribar les primeres ocasions, alguna d'elles molt clares, peró l'equip visitant en una contra en es minut 25 va conseguir el 0 a 2 que deixava es partit bastant complicat i no va ser fins poc abans del descans que en Sergi Bosch va conseguir el primer gol, lo que deixava es partit obert per els darrers quarts.
En el començament del tercer quart vam fer uns bons minuts de joc en que teniem el domini tot i la pressió que feia l'Alaior per es migcamp vam tenir 2 bones ocasions per posar-nos dins es partit, peró en la primera que van tenir els visitants ens van marcar el tercer gol, va ser un cop ja que estavém combinant be com esteim acostumats a fer, a partir d'aqui ens vam avançar mes cap a la porteria contraria i en Pau Benejami va conseguir el 2 a 3 que posava emoció en es partit, peró en una altra jugada ràpida ens van marcar el 2 a 4 dos minuts després i va ser molt dificil poder reaccionar ja que hi quedavén 6 minuts per acabar, peró encara hi va haver temps perque en Juan Caballo conseguís el tercer gol per deixar el 3 a 4 final, en uns darrers minuts molt emocionants.
Aixi l'equip alevi també ha acabat la temporada després de fer un gran fútbol durant tot l'any i una bona temporada, en lliga i copa.