diumenge, 15 de maig del 2011

ALEVINS F-11. PENYA CIUTADELLA 2 - FERRE 2.

Avui mati els alevins f-11 han jugat un partit entretingut en es camp del Penya en que han remuntat dos gols en contra en una nova demostració de ganes i ambició.
Davant teniem un equip que encara tenia opcions d'aconseguir la primera posició i per aixó han sortit amb ganes de dominar es partit, a mes en el minut 10 han conseguit marcar el primer gol en uns minuts en que el nostre equip ho ha passat mes malament, l'equip local ha aprofitat aixó per marcar el segon gol que podia semblar definitiu.
Després del descans els jugadors han tornat a treure el seu orgull i han passat a dominar es partit amb el bon joc que ens tenen acostumats, el jugador que acaba d'arribar de conseguir la quarta posició amb la selecció balear sub-12 en David Florit ha marcat el primer gol, que encara ha donat mes confiança al nostre equip que ha vist com a falta de 12 minuts per el final n'Alex Hidalgo ha empatat es partit.
A partir d'aqui fins el final es partit ha estat molt obert amb els dos equips cercant la victoria, en que el nostre equip ha disposat de bones ocasions també per haver guanyat.
La setmana que ve jugarém el darrer partit de copa en el nostre camp.