diumenge, 22 de maig del 2011

JUVENILS B LLIGA. ALAIOR 3 - FERRE 0.

Els juvenils van jugar ahir a Alaior el penultim partit de lliga amb derrota per 3 a 0, vam tenir que jugar es partit amb només 3 canvis ja que teniem algunes baixes.
En el primer temps l'equip va mostrar ordre dins el camp dificultant el joc de l'Alaior, que li va costar superar la nostra defensa els nostres jugadors cercaven una contra per poder marcar algun gol el domini era lleugerament per l'equip local que en el minut 31 va veure com marcava el primer gol, vam intentar reaccionar abans del descans tinguent alguna arribada peró sense massa perill.
La segona part la vam afrontár amb ganes de igualar es partit i per aixó vam posar mes intensitat, els alaiorencs van esperar mes darrera per en alguna contra sentenciar es partit i en el minut 15 del segon temps va arribar el segon gol que ja va ser un cop definitiu, tot i aixó vam seguir amb ganes de poder donar un ensurt a la porteria visitant, a la mitja hora va arribar el tercer gol definitiu que deixava es partit sentenciat, a pesar d'aixó vam continuar amb ganes de marcar algun gol.
A pesar de la derrota els jugadors vam mostrar una bona actitud, a mes vam tenir que jugar els darrers 25 minuts amb un jugador menys.
Encara no ha acabat la lliga per els juvenils ja que la setmana que ve ens visitará el Mercadal diumenge a les 17.30 hores, la lliga juvenil Menorca es la unica competició que hi quedará.