diumenge, 8 de maig del 2011

BENJAMINS F-8 B. 1er any. FERRE ATC 3 - MENORCA AT 4.

Ahir mati els benjamins de primer any van perdre 3 a 4 contra el Menorca, va ser un partit molt obert en que els dos equips van practicar un fútbol vistos creant moltes ocasions de gol, es partit va començar amb un Menorca molt encertat, ja que en els primers 15 minuts va marcar tres gols, peró els nostres jugadors no es van rendir i van anar a s'atac i després a partir d'aqui va començar la remuntada, es primer gol el va marcar en Marc Febrer i tot just començar el tercer quart en Marc Febrer de nou va posar el 2 a 3 que ens posava dins el partit.
En plena fase de domini del nostre equip va arribar l'empat, es gol el va fer en Pere Pons, un gol que feia justicia a les ganes que hi havien posat els al.lots, a partir d'aqui vam anar a per la victoria, vam disposar d'alguna ocasió per desnivellar, peró el Menorca en una contra va marcar el quart gol, encara quedavan 10 minuts i vam insistir per conseguir la igualada peró no va poder ser.
A pesar del resultat, els al.lots hi van posar totes les ganes i van fer un bon partit.