dimecres, 4 de maig del 2011

PARTITS FUTBOL BASE. CAP DE SETMANA.

JUVENIL MENORCA. DISSABTE A LES 18.00 H.
19ªJORNADA. CE FERRERIES - SPORTING MAHONÉS.
El dissabte els juvenils jugarán contra l'Sporting quart classificat, será un rival complicat que es troba en un bon moment hi esta demostrant una gran regularitat, el nostre equip voldrá fer un altre bon partit seguint en la tonica dels darrers mesos i ho donaran tot dins es camp per aconseguir la victoria.

CADETS. DIUMENGE A LES 11.30 H.
4ªJORNADA. PENYA CIUTADELLA - CE FERRERIES.
Els cadets tenen una dificil sortida en es camp del Penya, equip que juntament amb el Menorca s'estan jugant la primera posició per anar a la final de copa, els nostres jugadors que estan fent una bona temporada intentarán aprofitar que jugám sense pressió per complicar les coses a l'equip ciutadellenc tal i com vam fer a sa lliga que a punt vam estar de treure un resultat positiu.

INFANTIL A. DIUMENGE A LES 11.45 H.
12ªJORNADA. AT.VILLACARLOS - CE FERRERIES.
Els infantils de segon any que entrena en Fredo jugarán diumenge en es camp del Villacarlos segon classificat i que s'esta jugant el campionat ja que es troben a 1 punt del Penya Ciutadella i no han perdut cap dels 11 partits que han jugat.
Els nostre equip peró lluitará tot es partit per poder treure un bon resultat i es que tenen la moral alta després dels bons resultats que han tingut els darrers partits en que mostren una gran concentració i ganes de competir.

ALEVI F-11. DISSABTE A LES 10.30 H.
3ªJORNADA. CE FERRERIES - MENORCA AT.
Interessant partit el que jugarán els alevins f-11 contra el Menorca que va primer de la lligueta i actual campió de lliga, será un partit clau per definir es grup a veure quin dels equips juga la final de copa, davant tindrém un bon equip que ens posa les coses molt dificils tot i que a la lliga el vam guanyar per 3 a 0, com tots els partits que jugám junts será un partit obert i espectacular.

ALEVI F-7. DISSABTE A LES 9.30 H.
3ªJORNADA. PENYA CIUTADELLA - CE FERRERIES.
Aquest dissabte els alevins f-7 que entrena en Bep Pons jugarán a Ciutadella en es camp del Penya Ciutadella un dels equips coliders, no será un partit fácil per els nostres jugadors peró si juguén com les dues primeres jornades tindrán opcions ja que estan jugant molt be i només la mala sort ens ha privat de tenir 2 victories.

BENJAMINS F-8 A. DISSABTE A LES 10.00 H.
13ªJORNADA. CD MENORCA - CE FERRERIES.
Els benjamins de segon any jugarán la penultima jornada de lliga en es camp del Menorca sisé classificat, es un equip que esta tot junt damunt noltros a la classificació amb 3 punts mes.
Per tant segur que es podrá veure un partit obert en que els dos equips sortirán amb ganes de conseguir la victoria i fer un bon partit, els nostres jugadors es troben en un bon moment de forma en que han puntuat les 4 darreres jornades i han agafat confiança en el seu joc.

BENJAMINS F-8 B. DISSABTE A LES 10.00 H.
13ªJORNADA. FERRERIES ATC - MENORCA AT.
Els benjamins de primer any jugarán es darrer partit a casa de la temporada, será contra el Menorca equip que va coer a la classificació, peró segur que vindrá amb la ilusió de poder fer un bon partit, en canvi per els nostres jugadors será l'ocasió de poder acabar de manera brillant la bona temporada que han fet, i dins es camp hi posarán totes les ganes per poder marcar gols i conseguir la victoria.