diumenge, 8 de maig del 2011

ALEVINS F-7. PENYA CIUTADELLA 1 - FERRE 2.

Els alevins f-7 van fer un gran partit ahir en es camp del Penya Ciutadella en que van donar la sopresa guanyant 1 a 2, va ser el millor partit del nostre equip que no va tenir cap por del rival i en tot moment van creure en les seves possibilitats.
Es partit va començar amb el Penya fent una bona pressió amb ganes de marcar el primer gol, peró ahir s'equip estava amb moltes ganes i amb una bona colocació no va deixar crear massa perill l'equip ciutadellenc, que va conseguir avançar-se en el marcador, el gol va servir perque els jugadors amb decisiu van anar a cercar l'empat, que va arribar en el tercer quart, hem de destacar el partidas que van fer en els dos darrers quarts en que vam donar la volta en es marcador primer va ser en Adrià Pons que va conseguir empatar, un gol que va donar molta confiança mentres que el Penya es veia sorpres.
Va ser en el darrer quart que va arribar el gol de la victoria en una gran jugada de tot l'equip que va marcar en David Febrer, un gol que va donar una gran alegria a tots els jugadors que veien com conseguien un gran resultat en es camp del máxim favorit.
No es casualitat aixó ja que en aquesta copa hem jugat 3 grans partits i només la mala sort de la setmana passada, ha fet que no comptém els partits per victoria.
ENHORABONA A TOTS PER AQUESTA GRAN VICTORIA, SEGUIU AIXI.