diumenge, 22 de maig del 2011

INFANTILS A 2ón any. RTV.BOSCOS 3 - FERRE 3.

Els infantils A han jugat es darrer partit en el camp del Boscos deixant novament una gran imatge, han empatat a 3 gols en un partit en que hi han participat fins a 4 jugadors alevins f-11, ja que només disponiem de 10 jugadors de l'equip infantil per sancions i lesions.
Una vegada mes han mostrat el caracter de jugar amb intensitat els 70 minuts de partit i han remuntat un 3 a 1 en contra, després de fer una gran segona part i es que la segona volta de l'equip infantil ha estat molt bona deixant una gran solidesa i claredat d'idees.
La primera part ha començat amb control del nostre equip que ha anat creant ocasions de gol, i fruit d'aquest domini ha arribat el primer gol en es minut 16 ha marcat en Pau Pons, després l'equip local ha reaccionat i ens han apretat fins el final de la primera part en que han conseguit l'empat tot just abans del descans.
En el començament del segon temps han sortit fort els jugadors del Boscos que han donat la volta amb dos gols mes posant el 3 a 1, peró ha vingut una gran reacció dels nostres jugadors que han conseguit empatat amb una gran pressió i bon joc, primer ha marcat en Xavier Pons en el minut 19 de la segona part,i ens hem anat decididament a cercar la igualada que ha arribat a 3 minuts del final un gol que ha marcat el jugador alevi David Florit de 2 anys menys, ja no hi hagut quasi temps per res mes.
Felicitám a tota la plantilla per la bona temporada que han fet, i han demostrat estar a punt per jugar en la categoria cadet, molt be al.lots.