diumenge, 8 de maig del 2011

ALEVINS F-11. FERRE 0 - MENORCA 2.

Els alevins f-11 van perdre ahir contra el Menorca per 0 a 2, tot i la derrota es va poder veure un gran partit entre els dos millors equips de la competició.
El partit va resultar mes igualat del que diu es marcador, ja que vam tenir 4 ocasions molt clares en els darrers dos quarts, en canvi el Menorca que va demostrar ser un gran equip va estar mes encertat de cara a porteria.
Els primers quarts van ser de joc en el migcamp, en que els dos equips es respectaven i només es van poder veure algunes ocasions aislades, i es va arribar al descans amb empat sense gols.
A partir del tercer quart van començar a venir les ocasions mes clares, primer vam ser nosaltres que vam avisar, peró poc després el Menorca conseguia el primer gol, vam intentar reaccionar tot i que davant teniem un bon equip ben posicionat que ens presionava be, vam tenir bones ocasions per empatar una d'elles va tocar en el pal, peró en el fútbol quant es perdona després es paga i en el darrer quart en una contra ens van marcar el definitiu 0 a 2, encara hi quedaven minuts i s'equip ho va intentar de totes les maneres, peró no vam tenir sort davant porteria.
Tot i la derrota els al.lots han d'estar satisfets amb les ganes que hi van posar ja que ho van intentar fins el darrer minut.