dilluns, 30 de maig del 2011

JUVENILS B LLIGA. FERRE 1 - MERCADAL 5.

Ahir els juvenils van perdre en es darrer partit de lliga per es resultat de 1 a 5 s'equip mercadelenc ens va superar en claredat i no vam poder frenar les rapides jugades en atac en que amb bones combinacions van fer perilloses contres.
El primer gol en els primers minuts va ser clau perque no puguessim reaccionar ja que en els primers 20 minuts el resultat era de 0 a 3, ho vam intentar peró no ens van sortir les coses, tot i aixi en aquest primer temps es van tenir dues bones ocasions per haver nos posat dins el partit, el quart gol abans de descans va ser un dur cop.
En l'inici del segon temps es va sortir amb ganes de poder marcar algun gol i després de un penal ho vam aconseguir, el gol el va marcar n'Angel Rios amb el gol va semblar que ens animavem peró en una altra jugada de mala sort que ens vam marcar en propia porta ja va ser decisiu.
Tot i la derrota l'equip ha mostrat la cara en aquesta segona volta fent alguns bons partits, amb el merit de comptar amb un equip molt jove, amb jugadors de primer any i 4 cadets.
Ara d'aquesta manera ha acabat oficialment la temporada 2010-11.