diumenge, 1 de maig del 2011

TERCERA DIVISIÓ. FERRE 0 - MERCADAL 2.

Dura derrota avui capvespre en es derbi contra el Mercadal per 0 a 2 que ha sabut aprofitar millor el no tenir la pressió de tenir que guanyar obligatoriament.
Es partit ha començat amb imprecisions i nervis tipics de un derbi en que costava de fer 3 passades seguides, a nosaltres per aixó ens ha costat entrar dins el partit peró en defensa no hem passat per quasi cap perill en els primers 45 minuts a poc a poc intentavem anar entrant dins el partit i arribar a porteria, el Mercadal es defensava amb ordre i els dos equips han fet un bon desgast en quant a pressió per no donar facilitats a l'altre, hem arribat al descans amb empat a 0 gols i tot per decidir en que nosaltres era imprescindible sumar els 3 punts per fugir de la zona perillosa en que esteim empatats amb Alaior i Ferriolense.
El començament de la segona part ha estat el de millor joc i ocasions, ja que hem tingut 3 arribades en els primers 12 minuts alguna d'elles amb perill que no han entrat per poc i altres per la bona intervenció del porter, peró quant semblava podia anar millor el Mercadal ha aprofitat una contra per marcar el primer gol en el minut 15 de la segona part, a partir d'aqui hem intentat anar a s'atac peró el Mercadal sa defensat amb les lineas molt juntes i aturant bastant el joc, hem tingut algunes arribades perilloses peró no hem tingut encert davant la porteria, a mes hem de dir que no ens han pitat 2 penals molt clars, un que han fet a en Toni Moll i l'altre a n'Abel Gomila, pero aixi i tot hem seguit insistint peró no hem pogut marcat a mes hem perdut en David Pons per dues targetes grogues, el Mercadal ha aprofitat en el temps de descompte per marcar el definitiu 0 a 2, un resultat massa dur per el nostre equip, que ara tindrém que anar a Alcudia a sumar punts i possiblement ens jugarém la permanencia el darrer partit contra el Ferriolense, esteim segurs que ho traurém endavant.