diumenge, 1 de maig del 2011

JUVENILS B LLIGA. UD MAHÓN 3 - FERRE 1.

Els juvenils han jugat avui capvespre en es cap de un dels equips capdavanters la Unió que ens ha guanyat per 3 a 1, peró els nostres jugadors avui fins el darrer minut han estat lluitant per aconseguir un punt, lo mes important es la imatge de s'equip que ha tornat a mostrar concentració i ganes de fer les coses be contra un bon rival que ha tingut que suar de valent per guanyar-nos.
Es partit ha començat be per el nostre equip que en els primers minuts ha intentat jugar de tu a tu a s'equip maonés i durant una bona estona ho ha aconseguit, en defensa han jugat ordenats i intentant sortir a la contra amb rapidesa, no ha estat fins el minut 35 en que ens han marcat el primer gol, a partir d'aqui la Unió ha aprofitat els millors minuts que ha tingut per marcar el 2 a 0 poc abans del descans.
Els jugadors peró no han baixat els braços i en el segon temps han sortit disposats a remuntar es partit, hem retallat distancies amb un gol de Dani Perez en el minut 16 del segon temps, a partir d'aqui fins el final hem anat a cercar el gol de l'empat i durant molts moments ho hem fregat, ja que hem tingut algunes ocasions per marcar s'equip maonés esperava darrera per sortir a la contra i ha aprofitat en el minut 89 quant ens haviem abocat a l'atac per fer una contra i sentenciar es partit, el resultat ha estat un poc abultat per es partit que hem fet, peró lo mes positiu ha estat la imatge que han tornat a donar els jugadors que estan tinguent una bona progressió.