diumenge, 15 de maig del 2011

TERCERA DIVISIÓ. FERRE 1 - FERRIOLENSE 3.

Avui en el partit que ens jugavém la permanencia hem perdut contra el Ferriolense per 1 a 3 rival directe, ha estat un partit en que ens ha pesat la transcendencia del partit, ja que a part dels 15 primers minuts en que hem tingut 2 bones ocasions per haver marcat no ens hem trobat comodes en el partit, finalment hem aconseguit salvar-nos ja que l'Sporting ha conseguit salvar-se, hem tingut que estar pendents de les noticies durant una hora per saber el resultat definitiu.
En els primers minuts hem sortit decidits a marcar un gol que ens dones tranquilitat, hem disposat de dues bones ocasions en la primera fase de partit peró no hem estat encertats i poc a poc el partit s'ha anat travant amb moltes pilotes llargues sense que ningu pogués controlar be la pilota, es partit estava igualat fins el descans sense claredat de idees i una falta en el minut 45 ha servit perque el Ferriolense hagi marcat el primer gol, un gol que ha costat molt d'aixecar i que ha tingut molta transcendencia per el segon temps.
El Ferriolense a jugat molt mes comode amb el gol a favor i ben posats darrera han cercat perilloses contres per sentenciar quant damunt el minut 10 de la segona part han marcat de nou, hem tingut que arriscar i anar a l'atac, poc després en Paulo ha conseguit marcar el primer gol, semblava que aniriem a per es partit peró l'equip mallorqui ha jugat amb molt d'ofici i ens ha complicat en nostre joc, quant es preveia emoció per el darrer quart han conseguit sentenciar es partit amb el tercer gol que ha estat un dur cop per els jugadors.
D'aqui fins el final ho hem intentat amb totes les forces peró no ha estat possible marcar cap mes gol, tot anava en contra el temps i la pressió per els jugadors.
Hem tingut que esperar una hora que acabes el partit de l'Sporting que ha guanyat en es camp del Gandia, la permanencia es justa ja que hem quedat en 16 posició amb 41 punts.
Desde el club felicitam a l'entrenador Dani Mori els seus ajudants i tota la plantilla per fer possible una tercera temporada en aquesta categoria.
Ara ja será treball de la directiva poder planificar la temporada que ve i que els jugadors puguin disfrutar de un merescut descans després de 10 mesos de partits i entrenaments.