dilluns, 23 de maig del 2011

INFANTILS B 1er any. FERRERIES ATC 6 - DOSA CF 3.

Els infantils de primer any es van despedir el dissabte amb una gran victoria per 6 a 3 contra el Dosa i d'aquesta manera han pujat una posició, van tenir que remuntar un 1 a 3 en contra en uns darrers 15 minuts vibrants.
Els al.lots van sortir amb ganes de fer un bon partit i conseguir la victoria i en un bon inici en Toni Pons va marcar el primer gol, a partir d'aqui es partit va ser molt obert amb els dos equips cercant la porteria i fruit d'aixó es van poder veure 9 gols en es partit, el Dosa no va baixar els braços i en el minut 10 aconseguia empatar es partit, fins aquell moment el domini era nostre.
Amb aquest inici fulgurant dels dos equips es van veure amb opcions, en una altra jugada de l'equip en Toni Pons va fer el 2 a 1 en es minut 22, amb aquest resultat van arribar el descans després de controlar amb comoditat els darrers minuts del primer temps.
En l'inici de la segona part van venir 2 ràpides jugades del Dosa que van capgirar es resultat en 2 a 3, va costar entrar dins es partit de nou peró encara hi quedava mitja hora per poder resoldre, primer va ser en Josep Capó en el minut 15 que va conseguir empatar es partit, amb aquest gol vam agafar començar a dominar de nou i vam donar un avis que no va entrar per poc, en el minut 62 va venir la jugada clar per desnivellar es marcador ja que ens van pitar un penal a favor que va transformar en Josep Capó, el Dosa va anar cap a dalt i ho vam aprofitar per fer 2 bones contres que van acabar amb 2 golassos d'en Toni Pons, el primer una vaselina de 30 metres i el segon a falta de un minut també en una gran jugada que deixava el 6 a 3 i d'aquesta manera teniem el goal-average guanyat i els passavem.
Ara els infantils també han acabat la temporada, en que han fet un bon paper lluitant amb ganes cada partit i jugant amb equips que tenien jugadors de 1 anys mes, molt be al.lots.