diumenge, 22 de maig del 2011

ALEVINS F-7. AT.VILLACARLOS 0 - FERRE 5.

Els alevins f-7 es van despedir de manera brillant ahir en es camp del Villacarlos, ja que van guanyar per un clar 0 a 5, un partit que ja en els primers 10 minuts dominavem i han confirmat el bon paper dels nostres jugadors en la copa.
Ahir l'equip va començar es partit amb moltes ganes i en el minut 5 en Marc Melià va fer el primer gol que va donar molta confiança per poder jugar a plaer i fer el joc que mes els hi agrada, en que anaven combinant per desbordar la defensa rival amb facilitat, en Julen Galera va fer el 0 a 2 que va ser un cop per els jugadors des Castell, que es van veure superats en tot moment per un equip el nostre que ha arribat en plena forma en aquest final de temporada.
Encara hi va haver temps perque en Jordi Moll amb dos gols deixes el marcador en un clar 0 a 4 després de jugades meritories de tot l'equip, el 0 a 5 el va marcar en David Febrer quant encara hi quedava temps per haver marcat mes gols, i es que vam tenir mes ocasions peró ja va estar be, amb aquesta nova victoria tancam la temporada en que tots els jugadors han fet un paper brillant.
ENHORABONA AL.LOTS L'ANY QUE VE SEGUIU AMB AQUESTES GANES.