diumenge, 15 de maig del 2011

ALEVINS F-7. FERRE 2 - UD.MAHÓN 5.

Els alevins f-7 han perdut avui mati contra la Unió per 2 a 5, davant hem tingut un bon rival que ha estat molt complicat de jugar, ja que fan una bona pressió i tenen jugadors de qualitat.
Es partit ha començat molt be per noltros, en Joan Piris ha marcat el primer gol en els primers minuts, a partir d'aqui hem tingut uns minuts que hem controlat es partit, peró poc a poc l'equip maonés ha anat dominant fins que ha empatat el partit, en lineas generals fins el descans han agunantat be les embestides rivals.
En el segon temps han anat canviant les coses i han arribat els gols, primer s'han avançat, peró els jugadors amb una demostració d'orgull han conseguit empatar amb un gol de Pau Pons semblava que el partit podia canviar, fins que tot just després ens han marcat el tercer gol que ens ha fet molt de mal, i en el darrer quart han sentenciat es partit amb dos gols mes.
Els al.lots han lluitat en tot moment peró no hem pogut davant un equip fort.