diumenge, 15 de maig del 2011

INFANTILS B. 1er any. PENYA ORIENT 5 - FERRE ATC 3.

Els infantils de primer any van perdre per 5 a 3 en el camp del Penya Orient, una vegada mes ens va faltar un poc de sort en moments puntuals, vam arribar a dominar es partit per 0 a 3.
Durant el primer temps els al.lots que entrena en Quel Carreras van fer un bon fútbol en que van dominar clarament el Penya, tant en defensa com en atac els jugadors estaven entonats i plens de confiança, es per aixó que van començar a arribar les ocasions amb jugades colectives, va ser en el minut 15 quant en Josep Capó va marcar el primer gol, a partir d'aqui vam aprofitar ho per ampliar es resultat amb un gol de Toni Pons en uns minuts en que dominavem a plaer, semblava teniem el rival rendit ja que tot just abans del descans en Toni Sintes va fer el 0 a 3 que era el premi a la bona primera part.
En el començament del segon temps va venir el primer gol local que va ser clau, ja que aixó va espoletjar los per anar a remuntar es partit, a mes en atac van estar molt encertats anotant en cada ocasió, mentres que aixó ens va començar a pesar.
Entre els minut 10 i 20 de la segona part ens van capgirar es marcador amb 3 gols que van ser un cop dur per els nostres jugadors, vam intentar reaccionar peró no vam trobar la fluidesa de la primera part.
Una llastima per la lluita que han posat durant tot es partit el nostre equip.