diumenge, 1 de maig del 2011

REGIONAL LLIGA. AT.VILLACARLOS 6 - FERRE 0.

Ahir els jugadors de s'equip de regional tenien un partit dificil en es camp del lider Villacarlos que va demostrar estar en un gran moment de forna i ens van superar per un clar 6 a 0.
A pesar de la dificulat del rival s'equip va intentar plantar cara en els primers minuts de partit en que es jugava amb un cert ordre, peró en es minut 18 va venir l'expulsió del nostre porter en Juan Troyano a mes de pitar un favor del Villacarlos que va suposar el primer gol, quedava molt de partit peró ho teniem molt complicat ja que s'equip local es va creixer, jugant amb mes tranquilitat i poc després va venir el segon gol que ja ens deixava es partit costa amunt, a pesar de jugar en inferioritat en aquest primer temps vam poder aguantar be amb el 2 a 0 caiguent amb dignitat.
A partir de la segona part ja va ser una altra historia ja que fisicament va pesar jugar amb un jugador menys i en els darrer quart van anar eixemplant es marcador fins el 6 a 0 final, hem de destacar que ahir també va jugar un equip molt jove a Es Castell ja que hi havia fins a 6 juvenils davant un equip molt mes fet amb experiencia i veterania, no passa res d'aquestes coses es va aprenent i ja en el futur recollirém els fruits, anims.