dilluns, 30 de maig del 2011

EN JOAQUIN ANDUJAR ES EL NOU ENTRENADOR I COORDINADOR.

Desde el club vos anunciam el fitxatge del nou entrenador per l'equip de tercera divisió i també coordinador del fútbol base es l'entrenador Murcià Joaquin Andujar, que ja te experiencia a la seva terra i també a Menorca ja que la temporada passada va entrenar l'Alaior.
En Joaquin arriba amb moltes ganes de fer feina, i posar en marxa una bona estructura amb el fútbol base i conseguir la permanencia a la tercera divisió.
Ara ja començara a fer feina de cara a la proxima temporada, ja que hem de perfilar la primera plantilla i també estrucurar el fútbol base amb unes pautes en que els jugadors i entrenadors serán protagonistes.
Benvingut en el Ferre i molta sort.
Ja vos anirém informant.

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

JUVENILS B: LLIGA. CLASSIFICACIÓ FINAL.

Classificacio: 10é. PJ: 20. PG: 5. PE: 1. PP: 14. GF: 31. GC: 76. AV:-45. PUNTS 16.

JUVENILS B LLIGA. FERRE 1 - MERCADAL 5.



Ahir els juvenils van perdre en es darrer partit de lliga per es resultat de 1 a 5 s'equip mercadelenc ens va superar en claredat i no vam poder frenar les rapides jugades en atac en que amb bones combinacions van fer perilloses contres.
El primer gol en els primers minuts va ser clau perque no puguessim reaccionar ja que en els primers 20 minuts el resultat era de 0 a 3, ho vam intentar peró no ens van sortir les coses, tot i aixi en aquest primer temps es van tenir dues bones ocasions per haver nos posat dins el partit, el quart gol abans de descans va ser un dur cop.
En l'inici del segon temps es va sortir amb ganes de poder marcar algun gol i després de un penal ho vam aconseguir, el gol el va marcar n'Angel Rios amb el gol va semblar que ens animavem peró en una altra jugada de mala sort que ens vam marcar en propia porta ja va ser decisiu.
Tot i la derrota l'equip ha mostrat la cara en aquesta segona volta fent alguns bons partits, amb el merit de comptar amb un equip molt jove, amb jugadors de primer any i 4 cadets.
Ara d'aquesta manera ha acabat oficialment la temporada 2010-11.

diumenge, 29 de maig del 2011

FOTOS ENTREGA TROFEUS I FOTO.





Ahir després del dinar desde el club vam voler obsequiar a tots els jugadors, delegats i entrenadors del fútbol base per tota la seva feina, els hi vam donar un petit trofeu de un jugador amb una inscripció i una foto a cadascun de la plantilla que forma part.
També vam voler donar una placa al nostre entrenadors dels benjamins F-8 A Vicent Perez per aquests 4 anys que ha estat entrenant en el nostre club i que aquest any ens deixa per motius personals, li vam voler agrair la seva feina i també li vam comunicar que aixó es casa seva i que pot tornar quant vulgui.

FOTOS DINAR FINAL DE TEMPORADA.





Ahir vam celebrar com cada any es dinar de final de temporada en es camping de Cala Galdana, hi va haver unes 300 persones que van poder degustar una gran paella que va fer disfrutar a tots els assistents.
Molt bon ambient entre tots els jugadors del club que hi van assistir, els pares, aficionats i directius.
Aqui vos deixam una mostra de com va anar.

divendres, 27 de maig del 2011

CLOENDA TEMPORADA 2010-11 FÚTBOL 8 BENJAMÍ.

Com cada any en acabar la temporada es fará la cloenda de la temporada benjami en que amb una gran festa en que hi participen tots els equips benjamins F-8 de menorca de primer i segon any es farán partits entre ells i després l'entrega de trofeus en el camp de Son Marçal de Ciutadella.
El primer equip benjami que jugará será el de segon any a les 10.40 hores.
CE FERRERIES - SPORTING MAHONÉS.
Els benjamins de primer any jugarán a les 11.05.
FERRERIES ATC - CE.ST LLUÍS.
Els partits serán de 2 parts de 10 minuts cadascuna.
A partir de les 12.00 hores esta prevista l'entrega de trofeus i després ens espera un bon dinar en es camping de Cala Galdana.

DISSABTE 28 DE MAIG CONVOCATORIA SELECCIÓ INFANTIL.

Aquesta setmana acabará la competició en la categoria infantil amb un partit de la selecció menoquina contra el Penya Ciutadella, será el dissabte 28 a partir de les 16:30 hores que el seleccionador Toni Pons Riudavets ha citat els jugadors en es camp de Son Marçal per fer un petit entrenament i després a partir de les 17:30 hores començar es partit.
Per aquesta convocatoria han citat 3 jugadors del nostre club: Xavier Muro, Toni Sintes i Francesc Gomila.
Molta sort a tots.

dijous, 26 de maig del 2011

JUVENILS B LLIGA. DIUMENGE A LES 17.30 H.

22ªJORNADA. CE FERRERIES - CE MERCADAL.
Aquesta setmana amb es partit dels juvenils Menorca contra el Mercadal es tancará oficialment la temporada 2010-11 després de 9 mesos de competició en que hem competit en totes les categories amb ganes de disfrutar i aprendre.
Els juvenils de Nito Torrent afrontarán aquest darrer partit amb les ganes de poder conseguir una victoria en aquest darrer partit, els jugadors tenen confiança en el seu joc després de la millora en la segona volta en que hem jugat amb moltes ganes cada partit, davant tindrém el Mercadal que entrena el nostre proxim entrenador de lliga nacional en Tiago Sansaloni que ha fet una bona feina quedant en una bona posició.

dimecres, 25 de maig del 2011

TORNEIG JUVENIL 2011 JA HI HA ELS 3 EQUIPS CONFIRMATS.

Per l'edició d'aquest any del 6 torneg Villa de Ferreries que es celebrará els dies 20 i 21 d'agost ja tenim confirmada la presencia dels altres 3 equips que ens acompanyarán, dos equips de Divisió d'honor per seguir amb el nostre prestigi, el Rayo Vallecano i Real Mallorca amb les seves figures i el nou equip de lliga nacional el Dosa de Ciutadella.

DISSABTE 28 DE MAIG DINAR FINAL DE TEMPORADA.

Desde el club vos recordám que dissabte dia 28 de maig hi ha es dinar final de temporada en es camping s'Atalaia, apuntau-vos per saber quant serém ja que de moment hi ha molta gent apuntada i es millor que vos apunteu abans de divendres.
Els al.lots de tots els equips han de venir ja que aixó es la gran festa del Ferre, els pares i acompanyants 10 euros cadascun.

dimarts, 24 de maig del 2011

TIAGO SANSALONI NOU ENTRENADOR DEL JUVENIL NACIONAL.

Desde el club vos anunciam que tenim nou entrenador per l'equip juvenil de lliga nacional es tracte de Tiago Sansaloni, un entrenador de casa que ja te bona experiencia entrenant, aquests 3 darrers anys ha estat entrenant l'equip juvenil del Mercadal en que ha fet una gran feina.
La darrera temporada d'en Tiago en el nostre club va ser la 07-08 en que va entrenar els cadets que van fer subcampions de lliga amb uns registres espectaculars.
Ahir desde el club també vam tenir una reunió amb els juvenils de lliga nacional per dir lis que comptám amb ells de cara a n'aquesta temporada, i també a partir d'ara en Tiago anirá planificant la plantilla per veure els jugadors que falten per completar la.
Benvingut a casa Tiago i sort.

PLANIFICACIÓ TEMPORADA 2011-12.

Ara que la temporada ja ha acabat quasi completament només queden els juvenils Menorca, desde el club esteim fent feina per planificar la propera temporada, l'equip de tercera, el juvenil nacional i tot el fútbol base en que lo mes imprescindible es el fitxatge de un coordinador.
En Dani Mori ahir ens va comunicar que no contiuava la proxima temporada, ja que es vol continuar fent de coordinador del fútbol base del Penya, desde el club hem quedat satisfets amb la seva feina i ell també ens va dir que havia quedat satisfet i content de poder treballar en el nostre club.
En aquests moments esteim en negociacions amb altres entrenadors i esperém poder anunciar ho aquests dies, un d'ells es en Joan Esteva que ha entrenat l'Sporting Mahoés de 2ªb les dues darreres temporades i que en cas de venir es faria carrec del primer equip i de la coordinació del fútbol base.

dilluns, 23 de maig del 2011

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

TERCERA DIVISIÓ. CLASSIFICACIÓ FINAL.

Classificacio: 16é. PJ: 38. PG: 10. PE: 11. PP: 17. GF: 41. GC: 51. AV:-10. PUNTS: 41

Golejadors: 10 Gols: Hector Carreras. 6 Gols: David Melià. 5 Gols: Jose Enrich i Robert Pulido. 3 Gols: Barto Allés i Juli. 2 Gols: Raúl Marqués. 1 Gol: David Pons, Kevin Sanchez, Abel Gomila, Lucas Sanchez, Paulo i Alzina.

JUVENIL LLIGA NACIONAL. CLASSIFICACIÓ FINAL.

Classificacio: 7é. PJ: 30. PG: 12. PE: 7. PP: 11. GF: 39. GC: 35. AV: +4. PUNTS: 43.

Golejadors: 8 Gols: Jonathan Martinez. 7 Gols: Miguel Caballo. 6 Gols: Martin Pasantes. 5 Gols: Clavijo i Txiqui. 4 Gols: Rubén Ametller. 1 Gol: Rubén Mascaró, Tomeu Allés, Pepo i Vicent.

REGIONAL PREFERENT LLIGA. CLASSIFICACIÓ FINAL.

Classificacio: 8é. PJ: 14. PG: 0. PE: 1. PP: 13. GF: 8. GC: 50. AV: -42. PUNTS: 1.

Golejadors: 4 Gols: Miquel Moll, Lluís Lopez i Angel Allés. 3 Gols: Gerard Fuguet. 2 Gols: Joan Barber "Sanpa". 1 Gol: Toni Pons, Sarmiento, Hilari i Nacho Seguí.

JUVENILS B: LLIGA.

Classificacio: 10é. PJ: 19. PG: 5. PE: 1. PP: 13. GF: 30. GC: 71. AV:-41. PUNTS 16.

CADETS: COPA. CLASSIFICACIÓ FINAL.

Classificació: 4rt. PJ: 5. PG: 2. PE: 0. PP: 3. GF: 11. GC: 14. AV:-3. PUNTS: 6.

INFANTILS A 2on any: LLIGA. CLASSIFICACIÓ FINAL.

Classificacio: 4rt. PJ: 14. PG: 5. PE: 6. PP: 3. GF: 28. GC: 20. AV: +8. PUNTS: 21.

INFANTILS B 1er any: LLIGA. CLASSIFICACIÓ FINAL.

Classificació: 5é. PJ: 12. PG: 3. PE: 0. PP: 9. GF: 32. GC: 53. AV: -21. PUNTS: 9.

ALEVINS F-11. COPA. CLASSIFICACIÓ FINAL.

Classificació: 5é. PJ: 5. PG: 1. PE: 2. PP: 2. GF: 10. GC: 9. AV:+1. PUNTS: 25.

ALEVINS F-7. COPA. CLASSIFICACIÓ FINAL.

Classificació: 4rt. PJ: 5. PG: 3. PE: 0. PP: 2. GF: 14. GC: 11. AV: +3. PUNTS: 29.

BENJAMINS F-8 A. LLIGA. CLASSIFICACIÓ FINAL.

Classificació: 7é. PJ: 14. PG: 3. PE: 4. PP: 7. GF: 23. GC: 33. AV: -10. PUNTS: 69.

BENJAMINS F-8 B. LLIGA. CLASSIFICACIÓ FINAL.

Classificació: 3er. PJ: 12. PG: 4. PE: 2. PP: 6. GF: 32. GC: 31. AV: +1. PUNTS: 62.

INFANTILS B 1er any. FERRERIES ATC 6 - DOSA CF 3.

Els infantils de primer any es van despedir el dissabte amb una gran victoria per 6 a 3 contra el Dosa i d'aquesta manera han pujat una posició, van tenir que remuntar un 1 a 3 en contra en uns darrers 15 minuts vibrants.
Els al.lots van sortir amb ganes de fer un bon partit i conseguir la victoria i en un bon inici en Toni Pons va marcar el primer gol, a partir d'aqui es partit va ser molt obert amb els dos equips cercant la porteria i fruit d'aixó es van poder veure 9 gols en es partit, el Dosa no va baixar els braços i en el minut 10 aconseguia empatar es partit, fins aquell moment el domini era nostre.
Amb aquest inici fulgurant dels dos equips es van veure amb opcions, en una altra jugada de l'equip en Toni Pons va fer el 2 a 1 en es minut 22, amb aquest resultat van arribar el descans després de controlar amb comoditat els darrers minuts del primer temps.
En l'inici de la segona part van venir 2 ràpides jugades del Dosa que van capgirar es resultat en 2 a 3, va costar entrar dins es partit de nou peró encara hi quedava mitja hora per poder resoldre, primer va ser en Josep Capó en el minut 15 que va conseguir empatar es partit, amb aquest gol vam agafar començar a dominar de nou i vam donar un avis que no va entrar per poc, en el minut 62 va venir la jugada clar per desnivellar es marcador ja que ens van pitar un penal a favor que va transformar en Josep Capó, el Dosa va anar cap a dalt i ho vam aprofitar per fer 2 bones contres que van acabar amb 2 golassos d'en Toni Pons, el primer una vaselina de 30 metres i el segon a falta de un minut també en una gran jugada que deixava el 6 a 3 i d'aquesta manera teniem el goal-average guanyat i els passavem.
Ara els infantils també han acabat la temporada, en que han fet un bon paper lluitant amb ganes cada partit i jugant amb equips que tenien jugadors de 1 anys mes, molt be al.lots.

diumenge, 22 de maig del 2011

ALEVINS F-11. FERRE 3 - ALAIOR 4.

El passat dissabte els alevins f-11 van jugar es darrer partit de la temporada contra l'Alaior en es nostro camp, el resultat va ser 3 a 4 amb molta mala sort per part del nostre equip, que va veure com entre postes i grans aturades del porter alaiorenc no es va poder treure un resultat positiu.
Els al.lots van començar amb moltes ganes es partit peró en els 5 minuts ja ens vam trobar un gol en contra va ser de manera desafortunada ja que va ser en propia porta, l'equip va voler reaccionar tot duna i prest van arribar les primeres ocasions, alguna d'elles molt clares, peró l'equip visitant en una contra en es minut 25 va conseguir el 0 a 2 que deixava es partit bastant complicat i no va ser fins poc abans del descans que en Sergi Bosch va conseguir el primer gol, lo que deixava es partit obert per els darrers quarts.
En el començament del tercer quart vam fer uns bons minuts de joc en que teniem el domini tot i la pressió que feia l'Alaior per es migcamp vam tenir 2 bones ocasions per posar-nos dins es partit, peró en la primera que van tenir els visitants ens van marcar el tercer gol, va ser un cop ja que estavém combinant be com esteim acostumats a fer, a partir d'aqui ens vam avançar mes cap a la porteria contraria i en Pau Benejami va conseguir el 2 a 3 que posava emoció en es partit, peró en una altra jugada ràpida ens van marcar el 2 a 4 dos minuts després i va ser molt dificil poder reaccionar ja que hi quedavén 6 minuts per acabar, peró encara hi va haver temps perque en Juan Caballo conseguís el tercer gol per deixar el 3 a 4 final, en uns darrers minuts molt emocionants.
Aixi l'equip alevi també ha acabat la temporada després de fer un gran fútbol durant tot l'any i una bona temporada, en lliga i copa.

ALEVINS F-7. AT.VILLACARLOS 0 - FERRE 5.

Els alevins f-7 es van despedir de manera brillant ahir en es camp del Villacarlos, ja que van guanyar per un clar 0 a 5, un partit que ja en els primers 10 minuts dominavem i han confirmat el bon paper dels nostres jugadors en la copa.
Ahir l'equip va començar es partit amb moltes ganes i en el minut 5 en Marc Melià va fer el primer gol que va donar molta confiança per poder jugar a plaer i fer el joc que mes els hi agrada, en que anaven combinant per desbordar la defensa rival amb facilitat, en Julen Galera va fer el 0 a 2 que va ser un cop per els jugadors des Castell, que es van veure superats en tot moment per un equip el nostre que ha arribat en plena forma en aquest final de temporada.
Encara hi va haver temps perque en Jordi Moll amb dos gols deixes el marcador en un clar 0 a 4 després de jugades meritories de tot l'equip, el 0 a 5 el va marcar en David Febrer quant encara hi quedava temps per haver marcat mes gols, i es que vam tenir mes ocasions peró ja va estar be, amb aquesta nova victoria tancam la temporada en que tots els jugadors han fet un paper brillant.
ENHORABONA AL.LOTS L'ANY QUE VE SEGUIU AMB AQUESTES GANES.

JUVENILS B LLIGA. ALAIOR 3 - FERRE 0.

Els juvenils van jugar ahir a Alaior el penultim partit de lliga amb derrota per 3 a 0, vam tenir que jugar es partit amb només 3 canvis ja que teniem algunes baixes.
En el primer temps l'equip va mostrar ordre dins el camp dificultant el joc de l'Alaior, que li va costar superar la nostra defensa els nostres jugadors cercaven una contra per poder marcar algun gol el domini era lleugerament per l'equip local que en el minut 31 va veure com marcava el primer gol, vam intentar reaccionar abans del descans tinguent alguna arribada peró sense massa perill.
La segona part la vam afrontár amb ganes de igualar es partit i per aixó vam posar mes intensitat, els alaiorencs van esperar mes darrera per en alguna contra sentenciar es partit i en el minut 15 del segon temps va arribar el segon gol que ja va ser un cop definitiu, tot i aixó vam seguir amb ganes de poder donar un ensurt a la porteria visitant, a la mitja hora va arribar el tercer gol definitiu que deixava es partit sentenciat, a pesar d'aixó vam continuar amb ganes de marcar algun gol.
A pesar de la derrota els jugadors vam mostrar una bona actitud, a mes vam tenir que jugar els darrers 25 minuts amb un jugador menys.
Encara no ha acabat la lliga per els juvenils ja que la setmana que ve ens visitará el Mercadal diumenge a les 17.30 hores, la lliga juvenil Menorca es la unica competició que hi quedará.

INFANTILS A 2ón any. RTV.BOSCOS 3 - FERRE 3.

Els infantils A han jugat es darrer partit en el camp del Boscos deixant novament una gran imatge, han empatat a 3 gols en un partit en que hi han participat fins a 4 jugadors alevins f-11, ja que només disponiem de 10 jugadors de l'equip infantil per sancions i lesions.
Una vegada mes han mostrat el caracter de jugar amb intensitat els 70 minuts de partit i han remuntat un 3 a 1 en contra, després de fer una gran segona part i es que la segona volta de l'equip infantil ha estat molt bona deixant una gran solidesa i claredat d'idees.
La primera part ha començat amb control del nostre equip que ha anat creant ocasions de gol, i fruit d'aquest domini ha arribat el primer gol en es minut 16 ha marcat en Pau Pons, després l'equip local ha reaccionat i ens han apretat fins el final de la primera part en que han conseguit l'empat tot just abans del descans.
En el començament del segon temps han sortit fort els jugadors del Boscos que han donat la volta amb dos gols mes posant el 3 a 1, peró ha vingut una gran reacció dels nostres jugadors que han conseguit empatat amb una gran pressió i bon joc, primer ha marcat en Xavier Pons en el minut 19 de la segona part,i ens hem anat decididament a cercar la igualada que ha arribat a 3 minuts del final un gol que ha marcat el jugador alevi David Florit de 2 anys menys, ja no hi hagut quasi temps per res mes.
Felicitám a tota la plantilla per la bona temporada que han fet, i han demostrat estar a punt per jugar en la categoria cadet, molt be al.lots.

dimecres, 18 de maig del 2011

PARTITS FÚTBOL BASE CAP DE SETMANA.

JUVENIL MENORCA. DISSABTE A LES 16.30 H.
21ªJORNADA. CE ALAIOR CE FERRERIES.
Els juvenils de lliga nacional que jugarán el penultim partit en es camp de l'Alaior seté classificat, es un partit en que el rival no es jugará res i per aixó potser un partit en que es vegin els dos equips jugant a l'atac, per part del nostre equip será un partit mes per anar progressant de cara a la temporada que ve.

INFANTIL A. 2ón any. DIUMENGE A LES 11.00 H.
14ªJORNADA. RTV.BOSCOS - CE FERRERIES.
Darrer partit de lliga dels infantils A que entrena en Fredo, el rival será el Boscos sisé classificat a Ciutadella, els nostres jugadors es troben en un gran moment de forma en que han fet una segona volta bonissima i en aquest partit intentarán continuar amb la dinamica i aprofitar la gran confiança que tenen en el seu joc, hem de destacar amb les ganes que juguén tots els partits.

INFANTIL B. 1er any. DISSABTE A LES 11.30 H.
14ªJORNADA. FERRERIES ATC - DOSA CF.
Els infantils de primer any es despedirán en el nostre camp contra el Dosa cinqué classificat i que compta amb 3 punts mes que noltros, per tant esperém que sigui un partit obert amb dos equips igualats que es voldrán acabar amb una victoria, per aquest partit tenim l'alicient de poder optar a la quinta posició en cas de guanyar el goal-average a l'equip ciutadellenc.

ALEVINS F-11. DISSABTE A LES 10.00 H.
5ªJORNADA. CE FERRERIES - CE ALAIOR.
Els alevins f-11 tancarán la lligueta de copa a casa contra l'Alaior cinqué classificat amb 2 punts menys, cap dels dos ens jugám res peró si les ganes de poder oferir un bon partit en que es puguin veure gols, aquest será el darrer de una llarga temporada en que el nostre equip ha fet un gran paper.

ALEVINS F-7. DIUMENGE A LES 11.00 H.
5ªJORNADA. AT.VILLACARLOS - CE FERRERIES.
Els alevins f-7 jugarán en es camp del Villacarlos cinqué classificat d'aquest grup b de copa i que tampoc es jugará res ja que ha perdut els 4 partits que ha disputat, per nosaltres es una bona ocasió de tancar la lligueta amb una victoria que certificaria el digne paper del nostre equip, peró no ens podrém confiar ja que l'equip des Castell sempre posa les coses dificils dins el seu camp.

dimarts, 17 de maig del 2011

PARTIT IGA DISSABTE 21 A ES CASTELL 3 JUGADORS CONVOCATS.

Aquest dissabte hi ha una nova convocatoria IGA de preparació dels Island Games, el dissabte 21 a les 17.00 hores hi ha previst un partit a Es Castell com a homenatge a l'At Villacarlos que ha estat campió de lliga, en total hi ha 22 jugadors seleccionats que han estat citats a les 15.30 hores en es camp municipal des Castell.
Per part del nostre club hi ha seleccionats 3 jugadors:

David Melià, Jose Enrich i Juli Gutierrez.

Ja hi queda un mes per la cita dels Island Games.

dilluns, 16 de maig del 2011

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

TERCERA DIVISIÓ. CLASSIFICACIÓ FINAL.

Classificacio: 16é. PJ: 38. PG: 10. PE: 11. PP: 17. GF: 41. GC: 51. AV:-10. PUNTS: 41

Golejadors: 10 Gols: Hector Carreras. 6 Gols: David Melià. 5 Gols: Jose Enrich i Robert Pulido. 3 Gols: Barto Allés i Juli. 2 Gols: Raúl Marqués. 1 Gol: David Pons, Kevin Sanchez, Abel Gomila, Lucas Sanchez, Paulo i Alzina.

JUVENIL LLIGA NACIONAL. CLASSIFICACIÓ FINAL.

Classificacio: 7é. PJ: 30. PG: 12. PE: 7. PP: 11. GF: 39. GC: 35. AV: +4. PUNTS: 43.

Golejadors: 8 Gols: Jonathan Martinez. 7 Gols: Miguel Caballo. 6 Gols: Martin Pasantes. 5 Gols: Clavijo i Txiqui. 4 Gols: Rubén Ametller. 1 Gol: Rubén Mascaró, Tomeu Allés, Pepo i Vicent.

REGIONAL PREFERENT LLIGA. CLASSIFICACIÓ FINAL.

Classificacio: 8é. PJ: 14. PG: 0. PE: 1. PP: 13. GF: 8. GC: 50. AV: -42. PUNTS: 1.

Golejadors: 4 Gols: Miquel Moll, Lluís Lopez i Angel Allés. 3 Gols: Gerard Fuguet. 2 Gols: Joan Barber "Sanpa". 1 Gol: Toni Pons, Sarmiento, Hilari i Nacho Seguí.

JUVENILS B: LLIGA.

Classificacio: 10é. PJ: 18. PG: 5. PE: 1. PP: 12. GF: 30. GC: 68. AV:-38. PUNTS 16.

CADETS: COPA. CLASSIFICACIÓ FINAL.

Classificació: 4rt. PJ: 5. PG: 2. PE: 0. PP: 3. GF: 11. GC: 14. AV:-3. PUNTS: 6.

INFANTILS A 2on any: LLIGA.

Classificacio: 4rt. PJ: 13. PG: 5. PE: 5. PP: 3. GF: 25. GC: 17. AV: +8. PUNTS: 20.

INFANTILS B 1er any: LLIGA.

Classificació: 6é. PJ: 11. PG: 2. PE: 0. PP: 9. GF: 26. GC: 50. AV: -24. PUNTS: 6.

ALEVINS F-11. COPA.

Classificació: 4rt. PJ: 4. PG: 1. PE: 2. PP: 1. GF: 7. GC: 5. AV:+2. PUNTS: 21.

ALEVINS F-7. COPA.

Classificació: 4rt. PJ: 4. PG: 2. PE: 0. PP: 2. GF: 9. GC: 11. AV: -2. PUNTS: 22.

BENJAMINS F-8 A. LLIGA. CLASSIFICACIÓ FINAL.

Classificació: 7é. PJ: 14. PG: 3. PE: 4. PP: 7. GF: 23. GC: 33. AV: -10. PUNTS: 69.

BENJAMINS F-8 B. LLIGA. CLASSIFICACIÓ FINAL.

Classificació: 3er. PJ: 12. PG: 4. PE: 2. PP: 6. GF: 32. GC: 31. AV: +1. PUNTS: 62.

diumenge, 15 de maig del 2011

TERCERA DIVISIÓ. FERRE 1 - FERRIOLENSE 3.

Avui en el partit que ens jugavém la permanencia hem perdut contra el Ferriolense per 1 a 3 rival directe, ha estat un partit en que ens ha pesat la transcendencia del partit, ja que a part dels 15 primers minuts en que hem tingut 2 bones ocasions per haver marcat no ens hem trobat comodes en el partit, finalment hem aconseguit salvar-nos ja que l'Sporting ha conseguit salvar-se, hem tingut que estar pendents de les noticies durant una hora per saber el resultat definitiu.
En els primers minuts hem sortit decidits a marcar un gol que ens dones tranquilitat, hem disposat de dues bones ocasions en la primera fase de partit peró no hem estat encertats i poc a poc el partit s'ha anat travant amb moltes pilotes llargues sense que ningu pogués controlar be la pilota, es partit estava igualat fins el descans sense claredat de idees i una falta en el minut 45 ha servit perque el Ferriolense hagi marcat el primer gol, un gol que ha costat molt d'aixecar i que ha tingut molta transcendencia per el segon temps.
El Ferriolense a jugat molt mes comode amb el gol a favor i ben posats darrera han cercat perilloses contres per sentenciar quant damunt el minut 10 de la segona part han marcat de nou, hem tingut que arriscar i anar a l'atac, poc després en Paulo ha conseguit marcar el primer gol, semblava que aniriem a per es partit peró l'equip mallorqui ha jugat amb molt d'ofici i ens ha complicat en nostre joc, quant es preveia emoció per el darrer quart han conseguit sentenciar es partit amb el tercer gol que ha estat un dur cop per els jugadors.
D'aqui fins el final ho hem intentat amb totes les forces peró no ha estat possible marcar cap mes gol, tot anava en contra el temps i la pressió per els jugadors.
Hem tingut que esperar una hora que acabes el partit de l'Sporting que ha guanyat en es camp del Gandia, la permanencia es justa ja que hem quedat en 16 posició amb 41 punts.
Desde el club felicitam a l'entrenador Dani Mori els seus ajudants i tota la plantilla per fer possible una tercera temporada en aquesta categoria.
Ara ja será treball de la directiva poder planificar la temporada que ve i que els jugadors puguin disfrutar de un merescut descans després de 10 mesos de partits i entrenaments.

REGIONAL LLIGA. FERRE 0 - PENYA CIUTADELLA 3.

Ahir l'equip de regional va perdre en el darrer partit de lliga contra el Penya 0 a 3 un resultat massa contundent, tenint en compta com va anar es partit durant la primera hora, en que els jugadors van donar la cara en tot moment i només la mala sort en els dos primers gols fruits de rebots que van quedar de cara per els jugadors del Penya.
L'actitud de l'equip va ser positiva ja que van lluitar els 90 minuts que va durar es partit, ens va costar arribar a porteria ja que l'equip ciutadellenc disposa de un equip de qualitat, que sap en cada moment el que ha de fer.

CADETS COPA. FERRE 2 - SANT LLUÍS 3.

Els cadets han perdur avui mati contra el Sant Lluís per 2 a 3, l'equip visitant ha sabut aprofitar millor les seves ocasions.
El partit tot just ha començat ja sen's ha girat de cara, en el minut 3 ja hem rebut el primer gol en contra i hem tingut que lluitar per capgirar el resultat, amb paciencia i ordre hem anat fent nos amb el control de partit, davant peró no ens posaven les coses fàcils ja que es defensaven amb ordre tancant be la nostra linea de creació, ha estat en el minut 29 quant en David Allés ha conseguit empatat després d'insistir en algunes jugades, fins el descans hem cercat el segon gol que ens hagués posat el partit de cara per el segon temps.
En el segon temps les coses han començat iguals amb els nostres jugadors tenint la iniciativa del joc i cercant la victoria peró el Sant Lluís ha estat un rival molt incomode que ha sabut aprofitar be les contres i en el minut 11 ha conseguit el segon gol, que ens ha fet anar a remolc, cosa que han aprofitat de nou per marcar el tercer gol que deixava es partit gairebé sentenciat, peró en cap moment hem baixat els braços i hem continuat cercant la porteria contraria, peró ens costava arribar amb claredat i no ha estat fins 3 minuts del final en que en Rubén Ametller ha conseguit el 2 a 3 definitiu.
Amb aquest partit hem acabat la temporada també, i volém felicitar a tot l'equip entrenador inclós per la gran regularitat i bon paper que han fet.

INFANTILS A 2ón any. FERRE 0 - PENYA CIUTADELLA 0.




Els infantils A van tornar a demostrar en un altra bon partit que saben lluitar contra totes les adversitats, ja que davant el lider vam treure un resultat molt bo d'empat a 0 gols, en que dels 13 jugadors que disposava en Fredo dos eren de l'equip alevi f-11, que tot i la diferencia d'altura i fisica en aquests dos anys que es noten molt, van jugar sense cap por fent un gran partit juntament amb la resta de l'equip infantil que esta fent una segona volta de lliga fantastica.
Ahir el Penya es jugava gran part de la lliga, peró els nostres jugadors en un gran desgast van conseguir igualar es partit amb una gran feina de tots en defensa, fent una gran pressió en la linea de creació ciutadellenca que es va veure incapaç de superar la nostra defensa, també vam voler aprofitar alguna jugada que ens pogués donar un gol, que hagués estat un gran premi per l'actitut de tot l'equip.
La setmana que ve jugarém el darrer partit de lliga, en que hi hem arribat en gran forma.
Enhorabona a tots per aquest altra gran partit.

INFANTILS B. 1er any. PENYA ORIENT 5 - FERRE ATC 3.

Els infantils de primer any van perdre per 5 a 3 en el camp del Penya Orient, una vegada mes ens va faltar un poc de sort en moments puntuals, vam arribar a dominar es partit per 0 a 3.
Durant el primer temps els al.lots que entrena en Quel Carreras van fer un bon fútbol en que van dominar clarament el Penya, tant en defensa com en atac els jugadors estaven entonats i plens de confiança, es per aixó que van començar a arribar les ocasions amb jugades colectives, va ser en el minut 15 quant en Josep Capó va marcar el primer gol, a partir d'aqui vam aprofitar ho per ampliar es resultat amb un gol de Toni Pons en uns minuts en que dominavem a plaer, semblava teniem el rival rendit ja que tot just abans del descans en Toni Sintes va fer el 0 a 3 que era el premi a la bona primera part.
En el començament del segon temps va venir el primer gol local que va ser clau, ja que aixó va espoletjar los per anar a remuntar es partit, a mes en atac van estar molt encertats anotant en cada ocasió, mentres que aixó ens va començar a pesar.
Entre els minut 10 i 20 de la segona part ens van capgirar es marcador amb 3 gols que van ser un cop dur per els nostres jugadors, vam intentar reaccionar peró no vam trobar la fluidesa de la primera part.
Una llastima per la lluita que han posat durant tot es partit el nostre equip.

ALEVINS F-11. PENYA CIUTADELLA 2 - FERRE 2.

Avui mati els alevins f-11 han jugat un partit entretingut en es camp del Penya en que han remuntat dos gols en contra en una nova demostració de ganes i ambició.
Davant teniem un equip que encara tenia opcions d'aconseguir la primera posició i per aixó han sortit amb ganes de dominar es partit, a mes en el minut 10 han conseguit marcar el primer gol en uns minuts en que el nostre equip ho ha passat mes malament, l'equip local ha aprofitat aixó per marcar el segon gol que podia semblar definitiu.
Després del descans els jugadors han tornat a treure el seu orgull i han passat a dominar es partit amb el bon joc que ens tenen acostumats, el jugador que acaba d'arribar de conseguir la quarta posició amb la selecció balear sub-12 en David Florit ha marcat el primer gol, que encara ha donat mes confiança al nostre equip que ha vist com a falta de 12 minuts per el final n'Alex Hidalgo ha empatat es partit.
A partir d'aqui fins el final es partit ha estat molt obert amb els dos equips cercant la victoria, en que el nostre equip ha disposat de bones ocasions també per haver guanyat.
La setmana que ve jugarém el darrer partit de copa en el nostre camp.

ALEVINS F-7. FERRE 2 - UD.MAHÓN 5.

Els alevins f-7 han perdut avui mati contra la Unió per 2 a 5, davant hem tingut un bon rival que ha estat molt complicat de jugar, ja que fan una bona pressió i tenen jugadors de qualitat.
Es partit ha començat molt be per noltros, en Joan Piris ha marcat el primer gol en els primers minuts, a partir d'aqui hem tingut uns minuts que hem controlat es partit, peró poc a poc l'equip maonés ha anat dominant fins que ha empatat el partit, en lineas generals fins el descans han agunantat be les embestides rivals.
En el segon temps han anat canviant les coses i han arribat els gols, primer s'han avançat, peró els jugadors amb una demostració d'orgull han conseguit empatar amb un gol de Pau Pons semblava que el partit podia canviar, fins que tot just després ens han marcat el tercer gol que ens ha fet molt de mal, i en el darrer quart han sentenciat es partit amb dos gols mes.
Els al.lots han lluitat en tot moment peró no hem pogut davant un equip fort.

BENJAMINS F-8 A. 2ón any. FERRE 2 - UD.MAHÓN 2.




Els benjamins A que entrena en Vicent també van jugar el darrer partit de lliga contra la Unió en es camp anexe, una vegada mes els al.lots van mostrar que han acabat la lliga en plena forma i si haguessin tingut un poc de sort haguessin guanyat a l'equip maonés.
Desde el primer minut van sortir amb moltes ganes dominant i creant bones ocasions, fins el primer gol que va marcar en Pere Allés un autentic golas, ja haviem creat 3 bones ocasions, en el migcamp es feia una bona presió que anulava totes les jugades d'atac de la Unió, en canvi la primera que van tenir poc després d'avançar nos ens van empatar peró l'equip va continuar igual tocant be i arribant a la porteria contraria, en el transcurs del partit vam fer dos postes.
Hi encara mes dur va ser quant en la segona ocasió maonesa ens van marcar el segon gol, un cop dur per el bon partit que estaven fent, peró la recuperació va ser bona i ja després del descans en Kevin Pina va conseguir empatar.
Durant el darrer quart vam insistir per conseguir la victoria peró per mala fortuna no ho vam conseguir.
Els jugadors poden estar contents peró ja que el joc i l'ambició que mostren es molt bona.
Molt be hau fet una bona temporada, desde el club els hi donam l'enhorabona.

BENJAMINS F-8 B. 1er any. PENYA ESPORTIVA 1 - FERRE ATC 1.

Els benjamins de primer any es van despedir de la competició aconseguint un meritori empat en es camp del Penya, va ser un partit obert en que els dos equips vam disposar d'ocasions per marcar.
En els primers quarts ens vam avançar amb un gol d'en Bruno Carreres després de començar fent un bon joc, a partir d'aqui l'equip ciutadellenc va començar a apretar mes peró els al.lots van fer un gran desgast per mantenir el resultat i no va ser fins el darrer quart que ens van empatar.
Una vegada mes bon partit del nostre equip que ha mostrat una bona regularitat tota la temporada.
Enhorabona al.lots per la bona temporada que hau fet.

dissabte, 14 de maig del 2011

LA SELECCIÓ BALEAR SUB 12 AMB DAVID FLORIT JA ES A SEMIS.

El nostre jugador alevi esta disputant aquests dies el campionat nacional de seleccions autonomiques sub 12, en que esta tinguent un paper destacat, ja han jugat 5 partits i en el darrer de quarts s'han classificat per les semifinals contra la selecció Valenciana.
En el primer partit van guanyar 9 a 1 a Melilla i un dels nou gols va ser anotat per en David.
En el segon partit la selecció balear va guanyar a la de Cantabria per 4 a 1.
En el tercer partit van empatar contra la selecció de Extremadura.
Després en el darrer partit del grup contra la selecció del País Basc van perdre per 1 a 0 peró ja tenien la primera posició garantida.
En el partit de quarts de final han guanyat 1 a 0 contra la selecció Canaria.
Molta sort David en per aquests darrers partits.

TERCERA DIVISIÓ. DIUMENGE A LES 17.00 H.

38ªJORNADA. CE FERRERIES - FERRIOLENSE.
El diumenge arribará el moment decisiu en es partit que jugarém contra el Ferriolense que també compta amb 41 punts, en principi ens bastaria amb un punt per guanyar el goal-average ja que alla vam empatar a 3 gols i es decidiria amb el balanç general que es favorable a noltros, ja que tenim -8 i ells -9, peró enmig hi tenim el Campos amb els mateixos punts i si hagués un triple empat els perjudicats seriem noltros, per tant tindrém que intentar guanyar per si hi hagués un altre descens en cas de que l'Sporting baixes.
Es aquest un partit molt important en que tota la plantilla hi esta posant tot aquesta setmana per aconseguir la maxima concentració i ganes, per aquest partit comptarém amb la inestimable ajuda del public que será el jugador numero 12 a mes de venir una part de la banda de musica per posar un aire mes festiu en aquest partit, que hi hem posat un preu popular de 5 euros per els no socis, els socis entraran de manera gratuita.
En la part esportiva en Dani podrá comptar amb tots els jugadors, només hi pot haver algun tocat, recuperám els sancionats Lucas Gasparini i David Pons.

dijous, 12 de maig del 2011

PARTITS FUTBOL BASE. CAP DE SETMANA.

CADETS. DIUMENGE A LES 11.00 H.
5ªJORNADA. CE FERRERIES - CCE SANT LLUÍS.
Els cadets es despedeixen de la competició aquest diumenge a casa contra el Sant Lluís un equip que tampoc es jugara res, nomes hi haurá les ganes de veure quin dels dos equips quedara tercer, ja que esteim empatats a 6 punts, de totes maneres hem de destacar la bona temporada del nostre equip en que ha mostrat una bona progressió i moltes ganes de competir.

INFANTIL. DISSABTE A LES 11.30 H. 2ón any.
13ªJORNADA. CE FERRERIES -PENYA CIUTADELLA.
Els infantils jugarán el darrer partit de la temporada a casa, el rival es el Penya Ciutadella primer classificat amb un punt de diferencia damunt el segon classificat, per tant ens trobarem un equips que vindra a guanyar es partit per poder sentenciar es titol, els jugadors tenen moltes ganes de poder donar un ensurt, ja que no tenim la pressió dels punts en joc i en aquesta temporada ja hem complert fent un gran paper, tenint en compte amb els pocs jugadors que disposam.

INFANTIL. DISSABTE A LES 11.30 H. 1er any.
13ªJORNADA. PENYA ORIENT - FERRERIES ATC.
Els infantils de primer any que entrena en Quel Carreras jugarán en es camp del Penya Orient tercer classificat, després de la victoria en el darrer partit que vam jugar afrontarem es partit amb mes confiança i ganes d'acabar la lliga treient un bon resultat contra un bon equip, els jugadors hi posarán totes les ganes per conseguir-ho.

ALEVI F-11. DIUMENGE A LES 9.45 H.
4ªJORNADA. PENYA CIUTADELLA - CE FERRERIES.
Els alevins f-11 jugarán es penultim partit de la lligueta de copa en es camp del Penya Ciutadella, aquest será un altra rival complicat en aquest dificil grup que ens ha tocat, s'equip ciutadellenc es tercer amb 18 punts dos mes que noltros i encara te opcions també de poder quedar en primera posició, anirém a Ciutadella amb ganes de fer un bon partit i si ens surten les coses conseguir la victoria.

ALEVI F-7. DIUMENGE A LES 9.30 H.
4ªJORNADA. CE FERRERIES - UD.MAHÓN.
Els alevins f-7 jugarán aquest diumenge a casa contra la Unió segon classificat peró amb els mateixos punts que noltros, en aquesta lligueta tant igualada segur que veurém un bon partit i obert en que tots dos equips cercarém la victoria per tenir opcions encara d'agafar en el Seislan, el nostre equip esta amb molta moral després de la gran victoria en el camp del Penya.

BENJAMINS F-8 A. DISSABTE A LES 10.00 H.
14ªJORNADA. CE FERRERIES - UD.MAHÓN.
Darrera jornada de lliga per els benjamins que jugarán a casa contra la Unió tercer classificat, després de una llarga entre copa i lliga en que el nostre equip ha fet un bon paper i els jugadors mostrant molta ilusió en cada partit que han jugat, intentarán acabar la temporada continuant amb aquesta ratxa de 5 partits seguint puntuant, i es que han demostrat que estan acabant la temporada molt en forma.
Molt be al.lots per aquesta temporada.

BENJAMINS F-8 B. DISSABTE A LES 11.00 H.
14ªJORNADA. PENYA ESP.SON MARÇAL - FERRERIES ATC.
Els benjamins de primer any que entrena en Tomeu Capó també acaben la temporada jugant en el camp del Penya Esportiva, cinque classificat amb 2 punts menys que noltros, per tant aquest será un partit complicat i segurament igualat en que tots dos tindrán ganes de despedir-se amb una victoria, el nostre equips hem de destacar que ha tingut un bon debut jugant en el camp anexe de gespa, han pracicat un bon fútbol i sobretot han disfrutat jugant a fútbol i aprenent que es lo mes important.
Molt be al.lots per aquesta gran temporada i seguiu aixi amb ganes d'aprendre.

dimarts, 10 de maig del 2011

DIVENDRES DIA 27 MAIG REUNIÓ FUTBOL 7 ESTIU 2011.

Desde el club vos informám que ja es podrán apuntar per el torneig de fútbol 7 Estiu 2011, podreu passar per les oficines del club per apuntar el nom de l'equip i jugadors, per el divendres dis 27 de maig a les 20:30 hores tenim previst fer la reunió en que informarém dels equips participants, dia que començará, calendari etc.
També vos podeu apuntar telefonant a els directius responsables del torneig.
Tian Torrent: 680 26 84 76.
Joan Martí: 680 94 23 67.

dilluns, 9 de maig del 2011

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

TERCERA DIVISIÓ.

Classificacio: 15é. PJ: 37. PG: 10. PE: 11. PP: 16. GF: 40. GC: 48. AV: -8. PUNTS: 41

Golejadors: 10 Gols: Hector Carreras. 6 Gols: David Melià. 5 Gols: Jose Enrich i Robert Pulido. 3 Gols: Barto Allés i Juli. 2 Gols: Raúl Marqués. 1 Gol: David Pons, Kevin Sanchez, Abel Gomila, Lucas Sanchez i Alzina.

JUVENIL LLIGA NACIONAL. CLASSIFICACIÓ FINAL.

Classificacio: 7é. PJ: 30. PG: 12. PE: 7. PP: 11. GF: 39. GC: 35. AV: +4. PUNTS: 43.

Golejadors: 8 Gols: Jonathan Martinez. 7 Gols: Miguel Caballo. 6 Gols: Martin Pasantes. 5 Gols: Clavijo i Txiqui. 4 Gols: Rubén Ametller. 1 Gol: Rubén Mascaró, Tomeu Allés, Pepo i Vicent.

REGIONAL PREFERENT. LLIGA.

Classificacio: 8é. PJ: 13. PG: 0. PE: 1. PP: 12. GF: 8. GC: 47. AV: -39. PUNTS: 1.

Golejadors: 4 Gols: Miquel Moll, Lluís Lopez i Angel Allés. 3 Gols: Gerard Fuguet. 2 Gols: Joan Barber "Sanpa". 1 Gol: Toni Pons, Sarmiento, Hilari i Nacho Seguí.

JUVENILS B: LLIGA.

Classificacio: 10é. PJ: 18. PG: 5. PE: 1. PP: 12. GF: 30. GC: 68. AV:-38. PUNTS 16.

CADETS: COPA.

Classificació: 3er. PJ: 4. PG: 2. PE: 0. PP: 2. GF: 9. GC: 11. AV:-2. PUNTS: 6.

INFANTILS A 2on any: LLIGA.

Classificacio: 4rt. PJ: 12. PG: 5. PE: 4. PP: 3. GF: 25. GC: 17. AV: +8. PUNTS: 19.

INFANTILS B 1er any: LLIGA.

Classificació: 6é. PJ: 10. PG: 2. PE: 0. PP: 8. GF: 23. GC: 45. AV: -22. PUNTS: 6.

ALEVINS F-11. COPA.

Classificació: 3er. PJ: 3. PG: 1. PE: 1. PP: 1. GF: 5. GC: 3. AV:+2. PUNTS: 16.

ALEVINS F-7. COPA.

Classificació: 4rt. PJ: 3. PG: 2. PE: 0. PP: 1. GF: 7. GC: 6. AV: +1. PUNTS: 18.

BENJAMINS F-8 A. LLIGA.

Classificació: 7é. PJ: 13. PG: 3. PE: 3. PP: 7. GF: 21. GC: 31. AV: -10. PUNTS: 64.

BENJAMINS F-8 B. LLIGA.

Classificació: 3er. PJ: 11. PG: 4. PE: 1. PP: 6. GF: 31. GC: 30. AV: +1. PUNTS: 57.

diumenge, 8 de maig del 2011

TERCERA DIVISIÓ. ALCÚDIA 1 - FERRE 2.

Avui l'equip de tercera ha conseguit una gran i fundamental victoria en el camp de l'Alcúdia per 1 a 2, un partit que els nostres jugadors han lluitat fins el final per conseguir els 3 punts que ens deixen gairebé una temporada mes dins la tercera divisió, que només podria perillar en cas de quedar en 16 posició en cas de que el Ferriolense ens guanyes i que l'Sporting Mahonés baixes de categoria.
Conscients de la importancia des partit han sortit a per totes avui en es camp de l'Alcúdia, mostrant una gran concentració durant tot es partit en que han fet un gran desgast, no ha estat fácil la victoria ja que davant teniem un equip amb jugadors experimentats, hem intentat cercar la porteria guanyant l'esquena a la defensa mallorquina, han anat passant els minuts fins que en el minut 25 n'Abel ha conseguit el primer gol, un premi en el partit que venien fent i han sabut aguantar molt be fins el descans.
Tot just ha començat el segon temps ens hem vist sorpresos per es gol de l'empat de l'Alcudia, peró no ha afectat en el nostre joc, ja que avui en tot moment hem tingut el partit controlat, continuant presionant en el rival i cercar una ocasió que ens dones la victoria, han anat passant els minuts amb alguna ocasió desaprofitada, la bona feina de tot l'equip ha fet que no s'hagi patit molt en defensa, quant faltaven 2 minuts per arribar en el 90 ha arribat el penal que ens ha donat els 3 punts, amb una falta que han fet a n'Hector, que ha sefvit perque en David Melià hagi anotat el definitiu 1 a 2 que ha desbordat l'alegria en el nostre equip, que ha defensat amb totes les forces fins que l'arbitre ha pitat el final.
Una victoria clau que ens coloca amb 41 punts, i que hem de certificar la setmana que ve a casa contra el Ferriolense que també te 41 punts, per quedar almenys en 15 posició, fora de tot perill.
Avui si que esteim orgullosos del nostre equip que avui ha demostrat la seva casta que ha posat en Dani Mori.
ENHORABONA A TOTS VOS HO MEREIXEU.

REGIONAL LLIGA. MENORCA 2 - FERRE 0.

Ahir derrota de l'equip de regional per 2 a 0 en es camp del Menorca, es partit peró va estar obert fins a falta de 10 minuts en que l'equip maonés va marcar el segon gol, abans es partit havia estat imprevisible ja que vam estar controlant es partit en algunes fases, peró no vam poder superar la poblada defensa del Menorca, per el partit d'ahir vam treure un equip molt jove en que només 2 jugadors tenien mes de 21 anys, per lo que l'actitud va ser bona i només la falta de gol ens va condemnar de nou a poder treure un resultat positiu.
El Menorca va demostrar tenir un poc mes de veterania i l'equip mes conjuntat, cosa que va fer servir per mantenir el marcador de 1 a 0 durant molts minuts, el gol havia arribat en el minut 23, peró abans haviem tingut el domini del joc durant alguns moments, a partir del gol vam intentar reaccionar en que els jugadors ho van fer be, només faltant poder obrir la porteria contraria.
La setmana que ve jugarém es darrer partit de lliga en que ens visitará el Penya que tampoc si juga res, intentarém acabar la temporada donant una alegria a la nostra afició.

JUVENILS B LLIGA. FERRE 3 - SPORTING MAHONÉS 4.

Ahir capvespre els juvenils Menorca ven perdre per 3 a 4 contra l'Sporting, va ser una llastima ja que teniem l'empat, peró un gol de penal en el minut 90 va fer que l'equip maonés guanyes el partit.
El primer temps va ser de molts gols, ja que va acabar amb empat a 3 i quant encará no havien passat tres minuts va arribar el primer gol visitant, un gol que va fer que ens costes de reaccionar, l'Sporting controlava el partit en aquests primers minuts, peró poc a poc vam anar entrant dins el partit i creant perill, en només 5 minuts vam disposar de 2 clares ocasions per empatar, peró l'equip visitant en una contra amb passada llarga ens va marcar el segon gol.
La reacció dels jugadors va ser bona i vam passar a dominar es partit, arribant amb perill, el primer gol que va fer en Davi Perez no va arribar fins el minut 31 quant ja haviem disposat de 4 ocasions clares per marcar, vam continuar apretant i en el minut 36 en Lluc Sans va conseguir el gol de l'empat fent un gran xut vaselina de uns 30 metres.
Els darrers minuts del primer temps eren de domini del nostre equip que va veure com en el minut 42 giravém el resultat amb un altra gol de Dani Perez quant millor jugava l'equip, peró quant semblava que arribariém amb 3 a 2 en el descans ens van empatar en una jugada trabada dins l'area.
El gol en el darrer minut va influir en el segon temps ja que,vam perdre la frescura en atac i ja va costar mes, només vam poder veure alguna ocasió aillada en el segon temps després d'haver tingut moltes ocasions el primers 45 minuts, es partit es va nivellar mes, semblava que es partit acabaria igualat peró el penal en el minut 89 va fer que ens quedassim sense puntuar.
Una llastima per l'esforç de tots els jugadors que havien merescut guanyar per ocasions, peró almenys l'empat era bo.

CADETS. PENYA CIUTADELLA 5 - FERRE 0.

Els cadets aquest mati han perdut en es camp del Penya per 5 a 0, ha estat un partit dificil per el nostre equip ja que davant teniem un equip que es juga anar a la final en la dura pugna que mantenen amb el Menorca i han demostrat estar en un gran moment de joc i confiança, ja que davant porteria han estat molt encertats marcant en les 3 primeres ocasions, mentres que a nosaltres no ens sortia res avui.
En el primer quart d'hora es partit ha estat viu, el Penya intentava marcar prest i noltros no perdre la cara en el partit, el primer gol ha arribat en el minut 17 un gol que ha servit perque l'equip ciutadellenc es creixes i nosaltres ens ha fet molt de mal, ja que fins la mitja hora ens han marcat dos gols mes que han resolt es partit.
En el segon temps hem intentar marcar algun gol que ens ajudes a reaccionar, peró no hem pogut trobar la manera de batre la porteria del Penya.
Ara la setmana que ve jugarém es darrer partit de la lligueta de copa, en que intentarém acabar com a tercers de grup.
Anims equip no passa res, d'aquestes coses també s'aprenen.

INFANTILS A. 2ón any. AT.VILLACARLOS 0 - FERRE 1.

Els infantils A han tornat a demostrar la gran temporada que venen fent, ja que han guanyat en es camp del Villacarlos 0 a 1, un camp sempre complicat a mes de comptar amb 12 jugadors que cada setmana amb una gran actitud es saben sobreposar a les circunstancies, per avui ha estat convocat el jugadors de l'equip alevi f-11 en Juan Caballo.
Han tornat a demostrar els al.lots que entrena en Fredo una gran concentració durant els 70 minuts de partit, en que han fet un gran desgast sense aturar de correr per defensar el gol que ha marcat en el minut 34 en Xavier Pons que serveix per posar-nos en la tercera posició quant queden 2 partits per acabar sa lliga.
Durant el segon temps hem conseguit controlar les embestides del Villacarlos amb ordre i serietat, els 3 punts han estat el premi a la feina durant tot es partit.
Molt be al.lots cada setmana demostrau que teniu ganes d'anar progressant.

ALEVINS F-11. FERRE 0 - MENORCA 2.

Els alevins f-11 van perdre ahir contra el Menorca per 0 a 2, tot i la derrota es va poder veure un gran partit entre els dos millors equips de la competició.
El partit va resultar mes igualat del que diu es marcador, ja que vam tenir 4 ocasions molt clares en els darrers dos quarts, en canvi el Menorca que va demostrar ser un gran equip va estar mes encertat de cara a porteria.
Els primers quarts van ser de joc en el migcamp, en que els dos equips es respectaven i només es van poder veure algunes ocasions aislades, i es va arribar al descans amb empat sense gols.
A partir del tercer quart van començar a venir les ocasions mes clares, primer vam ser nosaltres que vam avisar, peró poc després el Menorca conseguia el primer gol, vam intentar reaccionar tot i que davant teniem un bon equip ben posicionat que ens presionava be, vam tenir bones ocasions per empatar una d'elles va tocar en el pal, peró en el fútbol quant es perdona després es paga i en el darrer quart en una contra ens van marcar el definitiu 0 a 2, encara hi quedaven minuts i s'equip ho va intentar de totes les maneres, peró no vam tenir sort davant porteria.
Tot i la derrota els al.lots han d'estar satisfets amb les ganes que hi van posar ja que ho van intentar fins el darrer minut.

ALEVINS F-7. PENYA CIUTADELLA 1 - FERRE 2.

Els alevins f-7 van fer un gran partit ahir en es camp del Penya Ciutadella en que van donar la sopresa guanyant 1 a 2, va ser el millor partit del nostre equip que no va tenir cap por del rival i en tot moment van creure en les seves possibilitats.
Es partit va començar amb el Penya fent una bona pressió amb ganes de marcar el primer gol, peró ahir s'equip estava amb moltes ganes i amb una bona colocació no va deixar crear massa perill l'equip ciutadellenc, que va conseguir avançar-se en el marcador, el gol va servir perque els jugadors amb decisiu van anar a cercar l'empat, que va arribar en el tercer quart, hem de destacar el partidas que van fer en els dos darrers quarts en que vam donar la volta en es marcador primer va ser en Adrià Pons que va conseguir empatar, un gol que va donar molta confiança mentres que el Penya es veia sorpres.
Va ser en el darrer quart que va arribar el gol de la victoria en una gran jugada de tot l'equip que va marcar en David Febrer, un gol que va donar una gran alegria a tots els jugadors que veien com conseguien un gran resultat en es camp del máxim favorit.
No es casualitat aixó ja que en aquesta copa hem jugat 3 grans partits i només la mala sort de la setmana passada, ha fet que no comptém els partits per victoria.
ENHORABONA A TOTS PER AQUESTA GRAN VICTORIA, SEGUIU AIXI.

BENJAMINS F-8 A. 2ón any. MENORCA 0 - FERRE 0.

Empat sense gols dels benjamins de segon any en el sempre complicat camp del Menorca, un equip sempre dificil de jugar en el seu camp i una bona mostra de lo be que estan acabant la temporada els benjamins que entrena en Vicent que van fer un partit en que van demostrar les seves ganes i lluita, i en tot moment van tenir controlat es partit.
A pesar de no haver hi gols, els dos equips van disposar de les seves ocasions peró els davanters no van estar encertats.
Una nova jornada en que s'allarga la ratxa de bons resultats.
Molt be al.lots seguiu aixi amb aquestes ganes de progressar.

BENJAMINS F-8 B. 1er any. FERRE ATC 3 - MENORCA AT 4.


Ahir mati els benjamins de primer any van perdre 3 a 4 contra el Menorca, va ser un partit molt obert en que els dos equips van practicar un fútbol vistos creant moltes ocasions de gol, es partit va començar amb un Menorca molt encertat, ja que en els primers 15 minuts va marcar tres gols, peró els nostres jugadors no es van rendir i van anar a s'atac i després a partir d'aqui va començar la remuntada, es primer gol el va marcar en Marc Febrer i tot just començar el tercer quart en Marc Febrer de nou va posar el 2 a 3 que ens posava dins el partit.
En plena fase de domini del nostre equip va arribar l'empat, es gol el va fer en Pere Pons, un gol que feia justicia a les ganes que hi havien posat els al.lots, a partir d'aqui vam anar a per la victoria, vam disposar d'alguna ocasió per desnivellar, peró el Menorca en una contra va marcar el quart gol, encara quedavan 10 minuts i vam insistir per conseguir la igualada peró no va poder ser.
A pesar del resultat, els al.lots hi van posar totes les ganes i van fer un bon partit.

dijous, 5 de maig del 2011

MINGU MARTÍ VA SER PROCLAMAT PRESIDENT PER ELS PROXIMS 4 ANYS.




Ahir vespre es va celebrar l'assemblea per veure les candidatures que s'havien presentat, la junta electoral formada per, Guel Marqués, Nito Torrent i Bep Martí va informar a tots els assistents que només hi havia una candidatura la de Mingu Martí, després es van mirar les firmes que havia presentat que tenien que ser un 10 per cent del cens i després va ser proclamat president per els proxims 4 anys, en que va dir que esta molt ilusionat per poder fer feina per el nostre club i seguir amb la linea de apostar per el fútbol base.
Ara a partir d'ara juntament amb la resta de directius es posarán a fer feina per planificar la propera temporada.

TERCERA DIVISIÓ. DIUMENGE A LES 16.30 H.

37ªJORNADA. ALCÚDIA - CE FERRERIES.
Aquest diumenge s'equip de tercera jugará a Alcúdia, un partit transcendent per conseguir la permanencia ja que ens trobam empatats a 38 punts amb Alaior i Ferriolense i segurament un d'aquests tres será el que descendirá, el rival es troba en una situació molt mes comoda ja que la passada jornada va aconseguir la permanencia de manera virtual ja que es impossible que els 3 equips puguin sumar 43 punts, per aixó encara poden ser mes perillosos ja que en no tenir cap pressió podrán jugar amb mes calma.
Per part del nostre equip viatjará amb tota la ilusió i ganes de poder puntuar, si poden ser els 3 punts millor ja que aixi no ens ho tindriém que jugar tot a una carta el darrer partit en que ens visitará el Ferriolense, tindrém que lluitar els 90 minuts i no tenir falls, ja que en aquesta categoria el mes petit detall decideix.
Com a nota mes positiva hem de destacar que recuperarém en David Melià i Robert Pulido que no van poder jugar es darrer partit, en canvi tindrém la baixa de David Pons que va ser expulsat i en Lucas Gasparini que cumplira el segon partit de sanció, a mes del lesionat Raúl.
Mes que mai tothom amb el Ferre, ho salvarem.

REGIONAL LLIGA. DISSABTE A LES 18.30 H.

13ªJORNADA. CD MENORCA - CE FERRERIES.
Aquesta setmana l'equip de regional tornará a jugar a fora, en aquesta ocasió será el camp del Menorca que estan fent una temporada ben digna tenint en compta que tenen una plantilla molt jove.
També pot ser una bona ocasió perque el nostre equip tengui opcions de plantar cara a l'equip maonés, per aquest dissabte podrém tornar a tenir els jugadors juvenils de lliga nacional, que juntament amb els altres intentarán conseguir algun punt mes abans de que acabi la temporada, que será propera setmana a casa contra el Penya.

PRECEDENTS ALCUDIA - FERRE.

El camp de l'Alcudia sempre ha estat dificil per el nostre equip, ja que en les 4 anteriors visiten encara no hi ha pogut guanyar mai, la darrera la temporada passava vam perdre en un partit amb molts gols per 5 a 3, el millor resultat que tenim es un empat, esperém que es pugui conseguir la primera victoria ja que seria fonamental per conseguir la permanencia.

AQUESTS SON ELS RESULTATS:

Temporada 1.987-88: Alcúdia 3 - CE.Ferreries 0.
Temporada 1.988-89: Alcúdia 0 - CE.Ferreries 0.
Temporada 1.990-91: Alcúdia 2 - CE.Ferreries 1.(Aniceto).
Temporada 2.009-10: Alcúdia 5 - CE Ferreries 3.(David Seguí, Héctor i Guel Bosch):

dimecres, 4 de maig del 2011

PARTITS FUTBOL BASE. CAP DE SETMANA.

JUVENIL MENORCA. DISSABTE A LES 18.00 H.
19ªJORNADA. CE FERRERIES - SPORTING MAHONÉS.
El dissabte els juvenils jugarán contra l'Sporting quart classificat, será un rival complicat que es troba en un bon moment hi esta demostrant una gran regularitat, el nostre equip voldrá fer un altre bon partit seguint en la tonica dels darrers mesos i ho donaran tot dins es camp per aconseguir la victoria.

CADETS. DIUMENGE A LES 11.30 H.
4ªJORNADA. PENYA CIUTADELLA - CE FERRERIES.
Els cadets tenen una dificil sortida en es camp del Penya, equip que juntament amb el Menorca s'estan jugant la primera posició per anar a la final de copa, els nostres jugadors que estan fent una bona temporada intentarán aprofitar que jugám sense pressió per complicar les coses a l'equip ciutadellenc tal i com vam fer a sa lliga que a punt vam estar de treure un resultat positiu.

INFANTIL A. DIUMENGE A LES 11.45 H.
12ªJORNADA. AT.VILLACARLOS - CE FERRERIES.
Els infantils de segon any que entrena en Fredo jugarán diumenge en es camp del Villacarlos segon classificat i que s'esta jugant el campionat ja que es troben a 1 punt del Penya Ciutadella i no han perdut cap dels 11 partits que han jugat.
Els nostre equip peró lluitará tot es partit per poder treure un bon resultat i es que tenen la moral alta després dels bons resultats que han tingut els darrers partits en que mostren una gran concentració i ganes de competir.

ALEVI F-11. DISSABTE A LES 10.30 H.
3ªJORNADA. CE FERRERIES - MENORCA AT.
Interessant partit el que jugarán els alevins f-11 contra el Menorca que va primer de la lligueta i actual campió de lliga, será un partit clau per definir es grup a veure quin dels equips juga la final de copa, davant tindrém un bon equip que ens posa les coses molt dificils tot i que a la lliga el vam guanyar per 3 a 0, com tots els partits que jugám junts será un partit obert i espectacular.

ALEVI F-7. DISSABTE A LES 9.30 H.
3ªJORNADA. PENYA CIUTADELLA - CE FERRERIES.
Aquest dissabte els alevins f-7 que entrena en Bep Pons jugarán a Ciutadella en es camp del Penya Ciutadella un dels equips coliders, no será un partit fácil per els nostres jugadors peró si juguén com les dues primeres jornades tindrán opcions ja que estan jugant molt be i només la mala sort ens ha privat de tenir 2 victories.

BENJAMINS F-8 A. DISSABTE A LES 10.00 H.
13ªJORNADA. CD MENORCA - CE FERRERIES.
Els benjamins de segon any jugarán la penultima jornada de lliga en es camp del Menorca sisé classificat, es un equip que esta tot junt damunt noltros a la classificació amb 3 punts mes.
Per tant segur que es podrá veure un partit obert en que els dos equips sortirán amb ganes de conseguir la victoria i fer un bon partit, els nostres jugadors es troben en un bon moment de forma en que han puntuat les 4 darreres jornades i han agafat confiança en el seu joc.

BENJAMINS F-8 B. DISSABTE A LES 10.00 H.
13ªJORNADA. FERRERIES ATC - MENORCA AT.
Els benjamins de primer any jugarán es darrer partit a casa de la temporada, será contra el Menorca equip que va coer a la classificació, peró segur que vindrá amb la ilusió de poder fer un bon partit, en canvi per els nostres jugadors será l'ocasió de poder acabar de manera brillant la bona temporada que han fet, i dins es camp hi posarán totes les ganes per poder marcar gols i conseguir la victoria.

dimarts, 3 de maig del 2011

RECORDÁM DEMA ASSAMBLEA PER APROVACIÓ CANDIDATURES.

Recordám a tots els socis que dema tenim la important assamblea per el nostre club, ja que avui acaba el plaç per presentar candidatures i aixi demá es farán les aprovacions de candidatures, esperém que els socis responguin ja que es important per el devenir del club.
L'assamblea començara a les 19.30 hores en 1ªconvocatoria i a les 20.00 hores en 2ªconvocatoria.

ORDRE DEL DIA: Aprovació candidatures.

DINAR DE FINAL DE TEMPORADA ES FINAL SERÁ DIA 28 DE MAIG.

Com cada any ja esteim organitzant en dinar de final de temporada que será el dissabte dia 28 de maig en es camping, es fará una gran paella en que esperém que hi pugi haver molta gent com l'any passat, en que celebrarém una bona festa amb tots els jugadors, entrenadors, socis, aficionats i directiva.
Per apuntar-vos podeu anar a les oficines del club en es camp o en es directiu Tian Torrent.
Es preu per acompanyants es de 10 euros.

EN DAVID FLORIT A LA SELECCIÓ BALEAR ALEVI.


El jugador de s'equip alevi f-11 en David Florit Marqués ha estat seleccionat amb la selecció balear sub-12 per participar en el campionat de seleccions autonomiques sub-12 que es celebrará a la localitat navarresa de Tudela entre els dies 12 i 14 d'aquest mes de maig, el dia 9 te que viatjar a Palma per trobar-se amb els altres seleccionats i entrenar un parell de dies abans de partir cap a Tudela, una bona noticia per el jugador que podrá disfrutar de una gran experiencia i un motiu d'orgull per el nostre club, ja que un jugador ferrerienc podrá jugar amb els millor jugadors de les illes balears sub-12.
Anims David enhorabona,molta sort i disfruta.

dilluns, 2 de maig del 2011

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

TERCERA DIVISIÓ.

Classificacio: 16é. PJ: 36. PG: 9. PE: 11. PP: 16. GF: 38. GC: 47. AV: -9. PUNTS: 38

Golejadors: 10 Gols: Hector Carreras. 5 Gols: Jose Enrich, Robert Pulido i David Melià. 3 Gols: Barto Allés i Juli. 2 Gols: Raúl Marqués. 1 Gol: David Pons, Kevin Sanchez, Abel Gomila, Lucas Sanchez i Alzina.

JUVENIL LLIGA NACIONAL. CLASSIFICACIÓ FINAL.

Classificacio: 7é. PJ: 30. PG: 12. PE: 7. PP: 11. GF: 39. GC: 35. AV: +4. PUNTS: 43.

Golejadors: 8 Gols: Jonathan Martinez. 7 Gols: Miguel Caballo. 6 Gols: Martin Pasantes. 5 Gols: Clavijo i Txiqui. 4 Gols: Rubén Ametller. 1 Gol: Rubén Mascaró, Tomeu Allés, Pepo i Vicent.

REGIONAL PREFERENT. LLIGA.

Classificacio: 8é. PJ: 12. PG: 0. PE: 1. PP: 11. GF: 8. GC: 45. AV: -37. PUNTS: 1.

Golejadors: 4 Gols: Miquel Moll, Lluís Lopez i Angel Allés. 3 Gols: Gerard Fuguet. 2 Gols: Joan Barber "Sanpa". 1 Gol: Toni Pons, Sarmiento, Hilari i Nacho Seguí.

JUVENILS B: LLIGA.

Classificacio: 10é. PJ: 17. PG: 5. PE: 1. PP: 11. GF: 27. GC: 64. AV:-37. PUNTS 16.

CADETS: COPA.

Classificació: 3er. PJ: 3. PG: 1. PE: 0. PP: 2. GF: 9. GC: 6. AV:+3. PUNTS: 6.

INFANTILS A 2on any: LLIGA.

Classificacio: 4rt. PJ: 11. PG: 4. PE: 4. PP: 3. GF: 24. GC: 17. AV: +7. PUNTS: 16.

INFANTILS B 1er any: LLIGA.

Classificació: 6é. PJ: 10. PG: 2. PE: 0. PP: 8. GF: 23. GC: 45. AV: -22. PUNTS: 6.

ALEVINS F-11. COPA.

Classificació: 3er. PJ: 2. PG: 1. PE: 1. PP: 0. GF: 5. GC: 1. AV:+4. PUNTS: 12.

ALEVINS F-7. COPA.

Classificació: 4rt. PJ: 2. PG: 1. PE: 0. PP: 1. GF: 5. GC: 5. AV: +0. PUNTS: 11.

BENJAMINS F-8 A. LLIGA.

Classificació: 7é. PJ: 12. PG: 3. PE: 2. PP: 7. GF: 21. GC: 31. AV: -10. PUNTS: 59.

BENJAMINS F-8 B. LLIGA.

Classificació: 4rt. PJ: 10. PG: 4. PE: 1. PP: 5. GF: 28. GC: 26. AV: +2. PUNTS: 53.

diumenge, 1 de maig del 2011

TERCERA DIVISIÓ. FERRE 0 - MERCADAL 2.




Dura derrota avui capvespre en es derbi contra el Mercadal per 0 a 2 que ha sabut aprofitar millor el no tenir la pressió de tenir que guanyar obligatoriament.
Es partit ha començat amb imprecisions i nervis tipics de un derbi en que costava de fer 3 passades seguides, a nosaltres per aixó ens ha costat entrar dins el partit peró en defensa no hem passat per quasi cap perill en els primers 45 minuts a poc a poc intentavem anar entrant dins el partit i arribar a porteria, el Mercadal es defensava amb ordre i els dos equips han fet un bon desgast en quant a pressió per no donar facilitats a l'altre, hem arribat al descans amb empat a 0 gols i tot per decidir en que nosaltres era imprescindible sumar els 3 punts per fugir de la zona perillosa en que esteim empatats amb Alaior i Ferriolense.
El començament de la segona part ha estat el de millor joc i ocasions, ja que hem tingut 3 arribades en els primers 12 minuts alguna d'elles amb perill que no han entrat per poc i altres per la bona intervenció del porter, peró quant semblava podia anar millor el Mercadal ha aprofitat una contra per marcar el primer gol en el minut 15 de la segona part, a partir d'aqui hem intentat anar a s'atac peró el Mercadal sa defensat amb les lineas molt juntes i aturant bastant el joc, hem tingut algunes arribades perilloses peró no hem tingut encert davant la porteria, a mes hem de dir que no ens han pitat 2 penals molt clars, un que han fet a en Toni Moll i l'altre a n'Abel Gomila, pero aixi i tot hem seguit insistint peró no hem pogut marcat a mes hem perdut en David Pons per dues targetes grogues, el Mercadal ha aprofitat en el temps de descompte per marcar el definitiu 0 a 2, un resultat massa dur per el nostre equip, que ara tindrém que anar a Alcudia a sumar punts i possiblement ens jugarém la permanencia el darrer partit contra el Ferriolense, esteim segurs que ho traurém endavant.
ENDAVANT FERRE, AIXÓ HO SALVAREM!!

FOTOS ENTREGA PLAQUES I BANDERINS A EQUIP LLIGA NACIONAL.





Avui capvespre abans de començar es partit contra el Mercadal hem fet un merescut homenatge obsequi a tota la plantilla de lliga nacional, entrenadors, jugadors i delegat que tant brillant temporada han fet.
El president ha entregat una placa al nostre entrenador Juan Romero que ha rebut un merescut aplaudiment per aquestes dues grans temporades que han fet i també al segon entrenador Tolo Fernandez que ha rebut una placa d'agraiment, també hem donat a tota la plantilla 19 jugadors que han format part de l'equip un banderi de record del nostre club aixi com també el seu delegat en Llorenç Enrich per la seva feina.
ENHORABONA A TOTS EL CLUB VOS AGRAEIX LA VOSTRA FEINA.

JUVENILS B LLIGA. UD MAHÓN 3 - FERRE 1.

Els juvenils han jugat avui capvespre en es cap de un dels equips capdavanters la Unió que ens ha guanyat per 3 a 1, peró els nostres jugadors avui fins el darrer minut han estat lluitant per aconseguir un punt, lo mes important es la imatge de s'equip que ha tornat a mostrar concentració i ganes de fer les coses be contra un bon rival que ha tingut que suar de valent per guanyar-nos.
Es partit ha començat be per el nostre equip que en els primers minuts ha intentat jugar de tu a tu a s'equip maonés i durant una bona estona ho ha aconseguit, en defensa han jugat ordenats i intentant sortir a la contra amb rapidesa, no ha estat fins el minut 35 en que ens han marcat el primer gol, a partir d'aqui la Unió ha aprofitat els millors minuts que ha tingut per marcar el 2 a 0 poc abans del descans.
Els jugadors peró no han baixat els braços i en el segon temps han sortit disposats a remuntar es partit, hem retallat distancies amb un gol de Dani Perez en el minut 16 del segon temps, a partir d'aqui fins el final hem anat a cercar el gol de l'empat i durant molts moments ho hem fregat, ja que hem tingut algunes ocasions per marcar s'equip maonés esperava darrera per sortir a la contra i ha aprofitat en el minut 89 quant ens haviem abocat a l'atac per fer una contra i sentenciar es partit, el resultat ha estat un poc abultat per es partit que hem fet, peró lo mes positiu ha estat la imatge que han tornat a donar els jugadors que estan tinguent una bona progressió.

REGIONAL LLIGA. AT.VILLACARLOS 6 - FERRE 0.

Ahir els jugadors de s'equip de regional tenien un partit dificil en es camp del lider Villacarlos que va demostrar estar en un gran moment de forna i ens van superar per un clar 6 a 0.
A pesar de la dificulat del rival s'equip va intentar plantar cara en els primers minuts de partit en que es jugava amb un cert ordre, peró en es minut 18 va venir l'expulsió del nostre porter en Juan Troyano a mes de pitar un favor del Villacarlos que va suposar el primer gol, quedava molt de partit peró ho teniem molt complicat ja que s'equip local es va creixer, jugant amb mes tranquilitat i poc després va venir el segon gol que ja ens deixava es partit costa amunt, a pesar de jugar en inferioritat en aquest primer temps vam poder aguantar be amb el 2 a 0 caiguent amb dignitat.
A partir de la segona part ja va ser una altra historia ja que fisicament va pesar jugar amb un jugador menys i en els darrer quart van anar eixemplant es marcador fins el 6 a 0 final, hem de destacar que ahir també va jugar un equip molt jove a Es Castell ja que hi havia fins a 6 juvenils davant un equip molt mes fet amb experiencia i veterania, no passa res d'aquestes coses es va aprenent i ja en el futur recollirém els fruits, anims.

CADETS. RTV.BOSCOS 0 - FERRE 4.

Els cadets que entrena en Canari han aconseguit una altra victoria clara per 0 a 4 en es camp del Boscos seguint amb la seva linea de joc d'aquesta temporada, en que amb un joc rapid, ofensiu i de toc han superat una vegada i una altra la defensa del Boscos.
Es partit ha començat com es preveia nosaltres portant la iniciativa i s'equip contrari esperant darrera per si podia organitzar alguna contra, peró la major qualitat del nostre equip no sa deixat sorprendre i quant ha arribat es primer gol en el minut 32 ja ha estat mes fácil, en Toni Coll ha estat qui ha obert es marcador i poc abans del descans en Josep Janer ha fet el segon gol que deixava es partit sentenciat per el segon temps.
A partir de la segona part el Boscos sa obert un poc mes intentant marcar algun gol, i aixó ho han aprofitat els nostres jugadors per ampliar es resultat, en Toni Coll primer en es minut 15 del segon temps ha fet el tercer i després quant quedavan poc mes de 10 minuts en David Pons ha fet el definitiu 0 a 4, els gols han vingut després de bones jugades colectives de tot s'equip, després fins el final des partit haguessim pogut marcat algun gol mes, peró el marcador ja no sa mogut.
MOLT BE AL.LOTS MOSTRAU UNA BONA PROGRESSIO EN CADA PARTIT QUE JUGAU.

INFANTILS A. 2ón any. UD MAHÓN 0 - FERRE 5.

Victoria clara dels infantils A que entrena en Fredo en es camp de la Unió per 0 a 5, una victoria mes meritoria tinguent en compta que només comptava amb 12 jugadors per lo que hem de destacar es gran campionat que estan fent ocupant la quarta posició en aquesta disputadissima competició.
Desde el començament ja vam dur es control des partit combinant be sense deixar a s'equip maonés arribar amb perill a sa nostra porteria, en canvi nosaltres vam disposar de moltes ocasions de gol i ja en els primers 10 minuts haviem marcat es primer gol que va fer n'Eder Sanchez, a partir d'aqui es domini encara va ser mes clar per part dels nostres jugadors que van fer un gran desgast tot es partit sense aturar de correr i presionat a la Unió, abans del descans va arribar el segon gol que va fer en Joan Vidal, amb aquest gol es partit ja va quedar decantat cap a nosaltres ja que s'equip contrari es veia impotent per superar la nostra defensa.
En el segon temps vam continuar controlant es partit i ampliant es marcador amb tres gols mes, primer va ser en Xavier Pons en el minut 20 de la segona part, i en els darrers 10 minuts en Joan Coll i en Joan Vidal que van arrodonir es marcador, una victoria perque els jugadors es sentin orgullosos per es partit complert que van fer.
MOLT BE AL.LOTS SEGUIU AIXI, JUGANT AMB AQUESTES GANES CADA SETMANA.