diumenge, 27 de febrer del 2011

TERCERA DIVISIÓ. FERRE 1 - NORTEÑO 2.

El Norteño ens ha sorprés avui guanyant 1 a 2 al nostre equip, tal i com preveiem ha estat un partit complicat ja que els fornellers son un equip molt incomode de jugar, ha estat un partit igualat en que el resultat just era l'empat ja que el nostre equip a pesar de no fer un gran partit tampoc mereixia perdre ja que no ha estat inferior al Norteño.
Ha estat el tipic derbi jugat amb molt de intensitat i un gran desgast fisic per part dels dos equips, ha sortit molt be el nostre equip dominant la situació i ganes de crear perill, cosa que hem fet en els primers minuts, per la banda en Juli ha creat un parell de centros perillosos i ha estat ja en el minut 9 quant en un corner que ha tocat en Raúl de cap que hem fet el primer gol, semblava que es posava es partit de cara per els nostres jugadors. A partir del gol hem anat controlant la situació i només en un parell de contres hem vist com ens creaven perill peró semblava que es partit era nostre, fins que a poc a poc ens hem anat ficant en el joc de s'equip visitant de pilotes llargues i molt de contacte, la mala sort ha estat que el gol que ha igualat es partit sa produit en es minut 48 del primer temps quant ja arribavém al descans un gol que a la postre ha estat decisiu ja que ha donat molta embrenzida al Norteño per la segona part.
El segon temps ha començat amb es nostre equip volguent conseguir el segon gol, i en es primer quart haguessim pogut posar es partit de cara amb ocasions clares la primera ha estat després de un corner que per ben poc no hem rematat ja que la pilota sa passetjat dins l'area dues o tres vegades, no ha estat l'unica ja que poc després en una jugada per la banda per ben poc no hem rematat, es joc ha tornat caure alla on volia el Norteño, joc embarullat i pilotes llargues, en que ens volien sorprendre a la contra ja que nosaltres teniem es control de sa pilota la major part del temps, es partit sa resolt en una contra perillosa del Norteño que han culminat a 8 minuts del final.
A partir d'aqui hem intentat anar a per s'empat peró no hem tingut gaire opcions ja que es joc tot es temps estava aturat tal i com volia s'equip visitant.
A pesar de la derrota que quolca dia tenia que venir després de 13 partits sense perdre, ha arribat contra es coer, tenim una situació mes que tranquila amb marge sobre el descens.
La setmana que ve jugám dissabte en es camp del segon classificat el Constancia amb ganes de conseguir un bon resultat.