diumenge, 27 de febrer del 2011

JUVENILS B LLIGA. FERRE 1 - ALAIOR 3.

Els juvenils Menorca van fer un partit serio i es van entregar fins es darrer minut tot i la derrota 1 a 3 davant s'Alaior un equip que lluita per es campionat.
Desde es primer minut van sortir molt concentrats i posat ganes per contrarrestar sa qualitat de s'equip contrari que va tenir que lluitar fins els darrers minuts per aconseguir sa victoria.
El domini des partit el duia s'equip visitant que va arribar un parell de vegades que van acabar amb bones intervencions d'en Miquel, no va ser fins es minut 21 que es van avançar, peró els jugadors no van baixar es braços i van continuar lluitant amb ganes de igualar es partit, fins que en el minut 33 vam conseguir es gol de un gran cop de cap en un corner, a partir d'aqui fins el descans es partit va continuar per es mig camp, mentre que els nostres jugadors es gol els va donar ales per intentar sorprendre a s'equip alaiorenc peró es marcador ja no es va moure fins el descans.
El segon temps va començar amb s'equip visitant anant a per sa victoria ja que necessitavén els 3 punts per continuar a dalt, es van trobar amb sa bona feina i disposició del nostre equip dins es camp i no va ser fins en el minut 25 de la segona part que es van avançar, amb es gol ens vam intentar repondre, i es que estavem amb opcions de treure un resultat positiu, i els alaiorencs no ho veien clar fins que en el minut 38 del segon temps van fer el gol de la sentencia, es partit ja no va tenir mes historia fins es final.
Tot i la derrota hem de destacar sa imatge que va donar s'equip posant hi ganes si seguim aixi, ens trobarém amb algun premi.