dissabte, 5 de febrer del 2011

ALEVINS F-11. AT.VILLACARLOS 3 - FERRE 3.

Partit dificil el que hem jugat aquest mati a Es Castell que ha acabat amb empat a 3 gols, i com es preveia el rival ens ha complicat moltissim i hem tingut que fer una gran segona part per remuntar un partit que teniem perdut en el descans per 3 a 0.
Ens han sorpres i molt els jugadors del Villacarlos en els dos primers quarts, jugant amb moltes ganes a mes ens sorprenien arribant a l'atac amb molt de perill i efectius cara a porteria, ens han marcat tres gols, cosa que ens ha obligat a sortir a totes a partir del tercer quart i donar lo millor dins es camp, hem tingut que lluitar molt i posar la nostra qualitat, en Sergi Bosch ha marcat el primer gol que ens ha posat dins el partit, fins que en uns minuts de bon joc del nostre equip en Tonio Cantero ha fet el 3 a 2, aqui ja es veia que podriém igualar es partit peró no ens podiem confiar, finalment en Jesús Martí ha fet el definitiu 3 a 3, fins i tot hem tingut temps per anar a cercar la victoria en els darrers minuts peró finalment no ha arribat, hem d'estar satisfets d'aquest punt que hem aconseguit finalment i ens coloca amb opcions clares d'agafar en el Menorca, ara la temporada será llarga.