diumenge, 13 de febrer del 2011

JUVENIL LLIGA BALEAR. FERRE 1 - SP.CIUTAT DE PALMA 1.





Els juvenils de lliga nacional tenien un important partit contra el Ciutat de Palma un rival directe que disposava de un punt mes a la classificació, es partit ha demostrat sa igualdat que hi ha entre el dos equips en que han mostrat ser un equip dificil de jugar amb una bona envergadura.
El partit ha començat molt be per el nostre equip que ja en el minut 4 s'ha avançat amb un gol d'en Jonathan que ha donat molta confiança al nostre joc i hem controlat molt be a la primera part, ja que no ens han creat perill, només un bon xut de falta que ha obligat en David a fer una gran aturada, fruit de la bona disposició dels nostres jugadors i el pressing, hem cercat en alguna jugada sentenciar es partit amb un parell d'arribades, peró el marcador no s'ha mogut ja fins el descans.
A partir de la segona part els jugadors del Ciutat de Palma han sortit mes decidits a nivellar es partit i han presionat molt damunt els nostres jugadors que ha dificultat la sortida a sa contra, ells han arribat en perill un parell de vegades, una ha acabat en es poste, aixó ha estat un avis ja que en el minut 68 han aconseguit el gol de s'empat.
Amb aquest gol hem fet un parell de canvis per intentar conseguir sa victoria, i fins el final del partit els jugadors ho han intentat de totes les maneres peró els jugadors mallorquins estaven ben plantats dins es camp i el marcador ja no s'ha mogut.
Ara ocupám la novená posició amb 30 punts, i la setmana que ve tenim una sortida en que intentarém puntuar a veure si ens apropám a la permanencia.