dissabte, 5 de febrer del 2011

ALEVINS F-7. U.D.MAHÓN 3 - FERRE 2.

Els alevins f-7 han perdut per un ajustat 3 a 2 en es camp de la Unió, hem vist ben a prop l'empat, peró un gol dels maonesos a 5 minuts del final ha desfet la igualada.
En el primer quart la Unió ja sa posat davant en es marcador, ja que han sortit amb molta empenta cosa que ha dificultat la nostra sortida, fins i tot han marcat el segon gol que deixava es partit molt dificil per els nostres jugadors, peró una bona sortida en el tercer quart ha permés retallar distancies amb un gol de Jordi Moll, un gol que ens ha posat dins el partit, els jugadors han cregut en les seves possibilitats i en Tofúl Torrent ha fet l'empat, a partir d'aqui semblava que qualsevol dels dos equips es podia fer amb la victoria, i finalment ha caigut cap a Maó.
A pesar de la derrota s'equip ha fet un partit molt correcte.