diumenge, 13 de febrer del 2011

INFANTILS B. SANT LLUÍS 5 - FERRE ATC 1.

Com ja ens pensavem la visita en es camp del lider Sant Lluís seria molt complicada per els nostres jugadors, ja que a mes de tenir bons jugadors l'equip lluisser esta format per jugadors infantils de segon any, cosa que fisicament es nota dins el camp.
En els primers 10 minuts ens van sorprendre amb una sortida molt forta en que ens van marcar 2 gols i deixava es partit encarrilat per s'equip rival, els nostres jugadors van intentar desfer-se del domini que ens estaven fent, i vam estar aguantant fins el descans en que ens van tornar a marcar un gol en un minut psicologic, en el segon temps vam estar mes encertats en defensa i van contenir les perilloses arribades del Sant Lluís, fins que en el darrer minut ens van marcar el definitiu 5 a 1, en Josep Capó va marcar el nostre gol.
Aquest no era el nostre partit, ja que estan mostrant una gran superioritat i la setmana que ve a casa intentarém fer un bon partit i si es possible conseguir un bon resultat.