diumenge, 13 de febrer del 2011

LLIGA REGIONAL. FERRE 1 - UD.MAHÓN 4.

Ahir es va jugar la tercera jornada de lliga en que teniem un partit complicat contra la Unió un dels clars aspirants a sa lliga i ens va guanyar per 1 a 4 peró en aquesta ocasió els jugadors que entrena en Valentin Regginatto van deixar una bona imatge en varies fases del partit.
Durant es començament de partit ens pensavem que tornaria a ser un partit molt dificil per els nostres jugadors ja que en el minut 8 ens guanyaven per 0 a 2, peró els jugadors no es van rendir i van seguir lluitant dificultant es joc de s'equip contrari i fins el final del primer temps no ens van marcar cap mes gol, en defensa no vam concedir quasi cap mes ocasió mentre que els nostres jugadors van intentar un parell de vegades de retallar distancies amb ocasions clares.
A partir del segon temps es van canviar els papers i durant la primera mitja hora vam fer el millor joc de la temporada en que vam dominar i creant molt de perill a s'equip maonés, va marcar un gol en Miquel Moll que deixava es partit obert i vam tenir un parell d'ocasions clares per empatar es partit, com una arribada de n'Angel que no va entrar per ben poc, i va ser en una contra que van senteniar es partit en el minut 76 un gol que ens va fer mal ja que estavém presionant molt a la Unió, peró van continuar igual amb ganes de marcar algun gol mes, ja que ocasions en vam tenir peró quant passaven 2 minuts ens van marcar el quart gol que deixava el resulat definiiu de 1 a 4, un marcador massa abultat per els merits dels nostres jugadors.
La setmana que ve jugám en es camp del Sami amb ganes de puntuar.