dimecres, 9 de febrer del 2011

PARTITS FUTBOL BASE. CAP DE SETMANA.

JUVENILS B. DISSABTE A LES 16.30 H.
8ªJORNADA. SPORTING MAHONÉS - CE FERRERIES.
Els juvenils b juguén aquest dissabte a Es Migjorn contra l'Sporting en una nova jornada de lliga en que els jugadors que entrena en Nito Torrent tenen ganes de girar pagina del darrer partit, i per aixó aforntarán aquest partit amb moltes ganes de poder fer bon partit i si les coses ens surten sumar algun punt, s'equip maonés es seté a la classificació amb 7 punts.

CADETS. DIUMENGE A LES 11.30 H.
17ªJORNADA. RTV.BOSCOS - CE FERRERIES.
Els cadets tenen un partit fácil en teoria, ja que jugarán en es camp del coer el Boscos un equip que compta tots els partits amb derrotes, per tant será una bona opció per seguir presionant a la tercera posició i continuar amb es joc de toc que practiquen els nostres jugadors.

INFANTILS A. DISSABTE A LES 10.00 H.
2ªJORNADA. CE FERRERIES - CD MENORCA.
Aquest dissabte ens esperá un bon partit en la segona jornada de lliga infantil, ja que els al.lots que entrena en Fredo jugarán contra el Menorca que va començar sa lliga amb força conseguint una bona victoria, el nostre equip també va començar amb un punt conseguit a base de bon fútbol i esperén aquest partit amb ganes ja que volén fer un bon paper a sa lliga.

INFANTILS B. DISSABTE A LES 10.30 H.
2ªJORNADA. CCE SANT LLUÍS - FERRERIES ATC.
Els infantils de primer any, tenen partit en es camp del Sant Lluís un equip que va començar amb victoria sa lliga i que ja havien guanyat sa copa de manera clara, el rival d'aquesta setmana per tant es un dels maxims candidats a es titol de lliga, per la qual cosa es un partit en que tenim poc a perdre i podrém afrontár es partit amb moltes ganes de complicar les coses s'equip rival.

ALEVINS F-11. DISSABTE A LES 11.30 H.
16ªJORNADA. CE FERRERIES - CCE SANT LLUÍS.
Els alevins f-11 jugarán en es nostre camp contra el Sant Lluís vuité classificat, en una jornada per continuar amb sa gran temporada que están fent els al.lots que entrena en Martí que la setmana passada van treure un valuós empat des camp del Villacarlos i volen continuar amb opcions de conseguir la primera posició a sa lliga.

ALEVINS F-7. DISSABTE A LES 10.00 H.
16ªJORNADA. CE FERRERIES - PENYA CIUTADELLA.
Aquest dissabte ens visita el Penya Ciutadella segón classificat que encara lluita per es titol de lliga, será aquest una prova dificil per els nostres jugadors que venen de fer un bon partit en es camp de la Unió i segur que voldrán complicar les coses a s'equip ciutadellenc, que es un equip bastant fort en atac ja que han fet prop de 100 gols per lo que els tindrém que vigilar de prop.

BENJAMINS F-8 A. DISSABTE A LES 11.30 H.
3ªJORNADA. CE FERRERIES - SPORTING MAHONÉS.
Els al.lots que entrena en Vicent rebrán aquest dissabte a l'Sporting quart classificat, es un partit en que els nostres jugadors esperén tenir la sort que ens ha faltat en els darrers partits, en que tot i no haver puntuar hem jugat bastant be contra dos rivals complicats.

BENJAMINS F-8 B. DIUMENGE A LES 10.00 H.
3ªJORNADA. EFB PENYA CIUTADELLA - FERRERIES ATC.
Els benjamins de primer any, jugarán en es camp del Penya aquest diumenge en la tercera jornada de lliga, després del gran partit de dissabte passat en que ens vam mostrar molt encertats en atac, esperém que en aquest partit també es pugui oferir un bon joc d'atac, ja que els dos equips sortirán a per sa victoria i es podrá veure un partit molt obert.