dissabte, 19 de febrer del 2011

INFANTILS B. FERRE ATC 1 - MENORCA AT 6.

Avui mati hem vist un partit extrany dels infantils contra el Menorca, ja que el marcador marca una clara victoria visitant, peró el que no ha vist el partit no ha vist la bona primera part que han fet els nostres jugadors en que el resultat al descans era de 0 a 1, i el Menorca ha tret dues pilotes davall sa porteria dels nostres jugadors a mes de dues clares ocasions de gol, han tingut mala sort els jugadors en aquesta primera part en que el partit hagués pogut canviar.
La segona part ha començat amb un gol del Menorca en els 3 minuts que ha romput es partit a partir d'aqui, ja que amb aquest marcador ha estat un dur cop per els jugadors i s'equip visitant ha fet contres perilloses que han anat marcant la diferencia, hem marcat de penal que ha convertit en Toni Pons, en el segon temps hem dispusat de dues ocasions clares un poste i una altra bona aturada del porter.
Ara no passa res hem de pensar que el proxim partit tindrém mes sort davant porteria i anar aprenent, anims al.lots.