dissabte, 5 de febrer del 2011

REGIONAL LLIGA. ST.LLUÍS 5 - FERRE 3.

En es partit que hem disputat en el camp del Sant Lluís de la segona jornada de lliga regional el nostre equip ha perdut per un abultat 5 a 3, en un partit en que al final hem pogut salvar un poc el deseventatge que hem arribat a tenir de 4 a 0.
En els primers minuts de partit el joc ha estat travat amb el Sant Lluís intentant dur el domini de partit i el nostre equip ben posicionat, peró quan ha arribat el primer gol en es minut 28 després ha vingut un domini mes clar de s'equip local que ha ampliat l'avantatge fins el 3 a 0 en que hem arribat al descans.
Tot just començar el segon temps ens han marcat el quart gol que deixava es partit sentenciat, peró poc després n'Angel Allés ha retallat distancies, d'aqui en els minuts finals de partit hem pogut veure un partit que semblava mort i al final han vingut 3 gols mes, un per s'equip local i 2 per en Lluís Lopez que han servit per deixar es marcador final de 5 a 3, en el segon temps hem vist una millora en el nostre joc, peró les errades en defensa ens han sortit molt cares.
Després d'aquest partit rebrém en el nostre camp a un dels favorits la Unió, que será la quarta vegada que hi jugám en lo que va de temporada i esperém que es pugui donar mes la cara que en el darrer partit de copa que ens van guanyar per 0 a 7.