diumenge, 20 de febrer del 2011

CADETS LLIGA. FERRE 3 - MENORCA 0.

Els cadets han confirmat avui es bon moment de forma guanyant de manera clara i bon joc al Menorca que era el sisé classificat.
Durant el primer temps hem dominat es partit peró no hem pogut batre sa porteria maonesa, que en defensa estava ben plantada hem disposat d'alguna ocasió peró no hem marcat i no ha estat fins el segon temps en que hem marcat el primer gol en es minut 3 del segon temps a partir d'aqui ha estat mes fácil ja que amb el marcador a favor hem dominat a plaer trobant mes espais que han ajudat per anar ampliant es marcador i conseguir una bona victoria que ens coloca en una brillant tercera posició passant a la Unió.
El primer gol la marcat en Sergi Mercadal de una gran jugada que li han passat sa pilota de taco i ell ha rematat a porta colocant molt be sa pilota en es pal llarg, el segon gol també ha tingut en Sergi Mercadal que ha culminat una altra bona jugada de toc de tot s'equi i en els darrers minuts en Sergi Meliá ha marcat el definitiu 3 a 0 també de un bon xut.