dissabte, 12 de febrer del 2011

BENJAMINS F-8 A. 2ón any. FERRE 2 - SPORTING MAHONÉS 2.

Els benjamins de segon any ens han ofert un bon partit avui mati contra l'Sporting que ha estat un bon rival, en el primer quart s'ha avançat s'equip maonés peró la nostra reacció ha estat molt bona posant molta empenta, a partir d'aqui han començat a venir ocasions per part dels nostres jugadors, primer hem aconseguit s'empat amb un gol d'en Kevin Pina i ja en el tercer quart ha arribat el 2 a 1 que ha fet en Pere Allés, un gol que ha servit perque els nostres jugadors donassin la volta en es partit i hem tingut unes quantes ocasions clares per sentenciar es partit, peró l'Sporting en una contra ha fet el 2 a 2 definitiu, fins el final hem dominat es partit i d'aquesta manera conseguim un bon punt que donará moral als jugadors que entrena en Vicent.
Endavant al.lots si continuau jugant aixi amb aquestes ganes, anireu sumant punts.