dimecres, 16 de febrer del 2011

PARTITS FÚTBOL BASE CAP DE SETMANA.

CADETS. DIUMENGE A LES 11.00 H.
18ªJORNADA. CE FERRERIES - CD MENORCA.
Ens espera un interessant partit a sa lliga cadet ja que ens visitará el Menorca sisé classificat,un rival dificil de jugar ja que sempre están ben posicionats dins es camp i lluiten tot es partit, será una bona prova per veure la bona evolució dels darrers partits i continuar amb opcions de conseguir la tercera posició que seria la guinda a una gran temporada.

INFANTILS A. DIUMENGE A LES 11.30 H.
3ªJORNADA. UE SAMI - CE FERRERIES.
Els infantils de segon any juguén diumenge en es camp del Sami, un equip dificil de batre dins el seu camp, peró que els nostres jugadors intentarán guanyar, ja que hem començat sa lliga de manera positiva empatant els dos primers partits.
Els jugadors que entrena en Fredo, están amb ganes de quedar en una bona posició a sa lliga i anar aprenent per la temporada que ve fer el bot a la categoria cadet.

INFANTILS B. DISSABTE A LES 11.00 H.
3ªJORNADA. FERRERIES ATC - MENORCA AT.
Els infantils de primer any jugarán dissabte a casa contra el Menorca, un dels candidats a quedar en bona posició a la lliga, per els jugadors que entrena en Quel Carreras será una bona oportunitat de conseguir els primer punts de la lliga, per aixó els jugadors tenen ganes de donar ho tot dins es camp.

ALEVINS F-7. DISSABTE A LES 11.00 H.
17ªJORNADA. AT.VILLACARLOS - CE FERRERIES.
Els al.lots que entrena en Bep Pons jugarán en es camp del Villacarlos darrer classificat, tot i la posició dels jugadors d'Es Castell no ens podrém fiar ja que dins el seu camp intentarán posar nos les coses dificils, el mateix temps pot ser una bona ocasió per fer un bon partit i conseguir una victoria.

BENJAMINS F-8 A. DIUMENGE A LES 10.00 H.
4ªJORNADA. UD.MAHÓN - CE FERRERIES.
Els benjamins de segón any jugarán en es camp de la Unió B segon classificat, es tracta de un bon equip que acostuma a fer molts gols en cada partit peró que també en rebén bastants, tindrém que fer un partit serio en defensa per contenir les arribades de s'equip maonés i aprofitar algunes de les ocasions que tinguém.
El club de la Unió destaca per tenir els dos equips classificats en les dues primeres posicions de la lliga en categoria benjamí.