diumenge, 13 de febrer del 2011

ALEVINS F-7. FERRE 2 - PENYA CIUTADELLA 7.

En es partit que vam disputar ahir contra el Penya Ciutadella ens vam veure superats per el rival per 2 a 7.
Ja en el primer quart es partit es va posar molt de cara per el Penya amb 3 gols en els primers 12 minuts que van ser un pes molt gros per els nostres jugadors que van intentar reaccionar anant a presionar mes amunt, peró ahir s'equip contrari va fer un gran partit i els hi sortien totes les jugades.
Nosaltres vam poder marcar en dues ocasions amb gols que va marcar en Jordi Moll que van deixar es marcador final de 2 a 7, a mes dels gols que es van marcar encara haguessim pogut marcar mes gols ja que els dos equips vam disposar de mes ocasions els que mes desafortunats vam estar cara porteria son els nostres jugadors.