diumenge, 20 de febrer del 2011

LLIGA REGIONAL. SAMI 2 - FERRE 1.

Ahir en es partit que va disputar s'equip en es camp del Sami, va estar molt igualat fins la jugada clau en el minut 44 en que el Sami va marcar el primer gol i ens vam quedar amb 10 jugadors per expulsió des porter Joan Troyano, es va produir es debut amb s'equip de regional del porter suplent en Gregorio Pulido.
Els dos equips es veien amb possibilitat d'aconseguir sa victoria ja que cercaven un futbol mes ofensiu, el nostre equip va sortir amb 3 jugadors ofensius i vam tenir ben controlat en aquest primer temps en que vam disposar d'alguna ocasió peró la mala sort del gol just abans del descans i quedar amb un jugador menys ens van deixar el partit molt dificil per la segona part, peró aixi i tot encara vam poder empatar es partit, quant en el minut 14 d'aquest segon temps n'Hilari va fer s'empat que era un just premi a l'esforç dels jugadors, peró a partir d'aqui el Sami amb la superioritat numerica es va llençar a s'atac i en el minut 30 aconseguia el 2 a 1 que seria el resultat definitiu, d'aqui el final vam cercar el gol de s'empat, peró el Sami va estar ben posicionat i no ho vam poder aconseguir.